; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dorothy şi Vrăjitorul din Oz © TBSEL

Două noi seriale de animație, „Dorothy şi Vrăjitorul din Oz” și „Curse trăsnite”, vor fi difuzate de Boomerang

21 March 2017

Două seriale produse de Warner Bros. Animation – „Dorothy şi Vrăjitorul din Oz' și „Curse trăsnite' – vor fi difuzate de Boomerang începând din această vară, anunță postul tv prin intermediul unui comunicat.

Turner International a dezvăluit astăzi detalii cu privire la două producţii realizate de WB Animation, „Dorothy şi Vrăjitorul din Oz' și „Curse Trăsnite'.

Serialele se vor alătura animaţiilor clasice şi contemporane la Boomerang începând cu luna iunie a acestui an.

1. „Dorothy şi Vrăjitorul din Oz'

„Dorothy şi Vrăjitorul din Oz' este o comedie bazată pe opera lui L. Frank Baum, a cărei acţiune se petrece după momentul în care Dorothy şi prietenii săi au învins-o pe vrăjitoarea de la Apus. Urmând povestea originală, Dorothy a fost numită Prinţesa Oraşului de Smarald. Fiind născută să fie prinţesă, Dorothy îşi îndeplineşte cu succes îndatoririle regale, dând dovadă de entuziasm, curaj şi fermitate.

Dorothy trebuie să dea dovadă de multă responsabilitate, deoarece Oz este destul de haotic. Ţinutul este populat de vrăjitori şi vrăjitoare, Maimuţe Zburătoare şi de o întreagă menajerie de creaturi mistice.

Cel mai adesea, magia cade pe mâini nepotrivite, acesta fiind momentul în care Dorothy îşi face apariţia. În rolul ei de Prinţesă, Dorothy se simte responsabilă să ţină în frâu haosul din jur.  Acest lucru nu este întotdeauna uşor de făcut, pentru că o greşeală făcută în Oz aduce după sine o vrăjitoare rea.

2. „Curse trăsnite'

Versiunea nouă a serialului clasic de la Hanna-Barbera, „Curse Trăsnite' îi readuce în cursă pe toţi automobiliştii trăsniţi, alături de maşinile lor la fel de trăsnite.

Penelope Pitstop în Pussycat Compact este o frumoasă sudistă, o concurentă formidabilă datorită şarmului şi inteligenţei sale. Cel mai bun prieten al ei este Peter Perfect în Turbo Terrific, un concurent cu o inimă mare și un ego mai mare, care este întotdeauna condus de atitudinea sa pozitivă.

Alături de ei, revin Dick Dastardly și complicele său, Muttley, împreună cu Tiny şi Bella. Pe lângă chipurile familiare, serialul va aduce o întreagă suită de noi concurenţi, gata să ia pista cu asalt.

Ce alte seriale mai sunt în grila Boomerang

„Dorothy şi Vrăjitorul din Oz' și „Curse trăsnite' se alătură portofoliului Boomerang de seriale amuzante, potrivite pentru întreaga familie, printre care se numără producţiile WB Animation:

  • „Tom şi Jerry',
  • „Fii tare, Scooby-Doo!',
  • „Draculaş, vampirul iepuraş',
  • „Looney Tunes',

dar şi producţiile originale Boomerang, cum ar fi: „Grizzy și lemingii' şi Mr Bean'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare