; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_4874

“X Factor” vine săptămâna aceasta cu două ediții: miercuri și vineri

08 December 2015

Miercuri, 9 decembrie, de la 20.30, este rândul lui Horia Brenciu să își evalueze concurenții din Bootcamp. Pentru că sezonul acesta juratului i-au revenit trupele, scena X Factor' se va umple de o mulțime de talente care mai de care mai diferite. Deea, concurenta de la „Tempation Island – Insula iubirii', își va face prima apariție în trupa formată chiar în această emisiune, alături de George Balog. Cum arată cei doi împreună, dacă există chimie între ei, ce moment au pregătit și ce are Brenciu de spus despre acets grup nășit de el, telespectatorii Antena 1 vor afla miercuri, 9 decembrie, de la 20.30.

[Not a valid template]

Dacă Ștefan Bănică și Delia și-au ales deja concurenții pentru Dueluri, miercuri românii află și care sunt cele 6 trupe cu care Horia Brenciu merge mai departe în concurs. Decizie greu de luat, pentru că în fața juratului se vor perinda mulți oameni cu factor X, iar momentele pregătite de ei vor fi pe cât de diferite între ele, pe atât de demne de un scaun salvator. Finalul ediției de miercuri aduce și rezultatul final: cele șase trupe alese de Horia Brenciu să între în faza Duelurilor.

Iar vineri, 11 decembrie, de la 20.30, X Factor' aduce la Antena 1 ultima fază a Bootcampului: ultima bătălie pentru un loc în galele live.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare