; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Crapi monstruosi3

Două documentare în premieră în acest weekend la Viasat Explore: „Crapi monstruoşi” și „Munții vrăjiți din inima Germaniei”

24 March 2021

Viasat Explore difuzează în premieră de sâmbătă, 27 martie, sezonul al cincilea al serialului-documentar „Crapi monstruoşi', iar Viasat Nature a programat pentru duminică, 28 martie, „Munții vrăjiți din inima Germaniei'.

 

„Crapi monstruoşi'

În cel de-al cincilea sezon al seriei, Ali Hamidi, Tom Dove și Neil Spooner trebuie să-și unească forțele și cunoștințele când pleacă să caute crapi masivi prin tot felul de locuri noi, dar mai ales când au de înfruntat mai multe specii pe care n-au mai încercat până acum să le prindă. Locațiile unde pescuiesc sunt extrem de diverse, de la o proprietate idilică, de pe malul unui lac din zona rurală britanică, până la o stațiune de lux pentru pescuit, în Thailanda, adică la celălalt capăt al lumii. Programul este extrem de distractiv, nu lipsesc hohotele de râs, dar nici informațiile utile, care îi ajută pe toți pescarii amatori să prindă o pradă mai bogată.

Foto: Viasat World

 

„Munții vrăjiți din inima Germaniei'

Foto: Uwe Anders / NDR-Naturfilm

Munții din nordul Germaniei reprezintă o regiune foarte generoasă, cu multe specii sălbatice, viscole strașnice pe timp de iarnă și păduri udate din belșug de ploi vara. Singurele două specii de feline sălbatice din Germania – lynxul și pisica sălbatică – hoinăresc pe aceste coline, ca și multe alte animale care preferă să rămână incognito, ca oile sălbatice sau căprioarele. Uwe Anders, specialist în filme cu animale și bun cunoscător al Munților Harz, a tot vizitat regiunea, mai bine de doi ani, ca să facă acest documentar despre natură, cu care a reușit să realizeze un portret pitoresc și plin de forță.

Foto: Viasat World

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare