; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Negru, emoții pentru ediția de azi „Cu banii jos”

26 September 2012

Printre concurenţii ediţiei din această săptămână a emisiunii „Cu banii jos' se numără şi două mongole, care însă le-au dat bătăi de cap celor din echipa de producţie. Şi nu pentru că ar fi fost capricioase sau ar fi greşit cu ceva, ci pentru că turcilor le-au părut suspecte şi le-au reţinut la controlul de frontieră.

Nonie şi Eno, aşa cum le alintă prietenii, sunt două mongole stabilite de câţiva ani în România care ţin cu orice preţ să arate că au cunoştinţe vaste din toate domeniile. Astfel, au venit la castingul pentru emisiunea lui Dan Negru şi, fiind acceptate, au  trebuit să plece în Turcia, locul în care se filmează show-ul difuzat miercurea la Antena1.

De la casting şi până în platou a fost însă un drum anevoios, şi nu din cauza distanţei, ci pentru că poliţiştii turci le-au luat la bani mărunţi pe cele două femei. Au crezut că sunt emigrante şi le-au oprit la aeroport pentru a le verifica minuţios toate actele. Procedurile au durat ore bune, astfel că cele două au fost la un pas să rateze emisiunea. Deşi echipa de producţie le-a pus vameşilor turci la dispoziţie toate actele care să ateste că  cele două femei sunt concurente în show, turcilor le-a luat ceva timp să se convingă că interesul celor două nu este altul decât să ia suta de mii pusă de negru în joc.

Daca au reuşit sau nu, telespectatorii vor afla in această seara de la 20.30, numai la Antena 1. Tot în această seară românii îi vor putea vedea concurând pentru marele premiu  Cu banii jos şi pe Marcel Pavel şi fiul său Sasha.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare