; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Berecleanu

Două campanii Observator au ajuns în finala New York Festivals

11 February 2014

Două dintre campaniile Observator ale Antenei 1 au ajuns în finala New York Festivals, alături de sute de programe şi televiziuni din 50 de ţări.

[Not a valid template]

Copiii nu sunt de vânzare', campania-serial difuzată de Observator în toamna lui 2012 şi care a arătat cum, în România, pruncii au ajuns o marfă care se dă şi pe 50 de milioane de lei vechi, a fost nominalizată în două categorii ale uneia dintre cele mai importante competiţii media de pe mapamond, New York Festivals. Ancheta Observator are şanse la câsţigarea unei medalii pentru cel mai bun documentar de ştiri, unde au mai fost nominalizate materiale marca CNN şi Al Jazeera. Campania  Copiii nu sunt de vânzare'  a ajuns şi în finala pentru cea mai bună investigaţie, unde serialul Observator se bate cu CNN şi Canal 13 din Argentina.

Cealaltă campanie a jurnaliştilor români, Copiii nu sunt invizibili', a fost aleasă de juriul  New York Festivals în finala pentru cel mai bun reportaj social alături de alte 14 materiale semnate CNN, Voice of America sau Channel Newsasia, Singapore.

Observator are, aşadar, trei  nominalizări la New York Festivals. Alte şapte nominalizări au primit jurnaliştii de la “În premieră” şi de la promo Antena 3, pentru campania “Antena 3 e aici”.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare