; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Doru Todoruț

Doru Todoruț s-a ales cu un deget rupt la filmările pentru „Splash! Vedete la apă”

30 May 2014

Antrenamentele pentru „Splash! Vedete la apă' sunt în toi. La bazinul olimpic, vedetele se pregătesc asiduu: unele învață să înoate – căci da, s-au înscris la concurs și vedete care nu știu să înoate, dar despre asta la momentul oportun -, iar altele își exersează săriturile, mai mult sau mai puțin complicate, de la mai mici sau mai mari înălțimi, după cât le este curajul.

Doru Todoruț

Iar accidentările inerente unui asemenea concurs, nu s-au produs pentru unii dintre concurenți doar în momentul executării unei sărituri acrobatice complexe. Doru Todoruț, de exemplu, și-a rupt degetul mare de la piciorul drept, după ce a încercat o săritură cu spatele, de pe marginea bazinului. În apă, în momentul rotirii, a lovit cu piciorul marginea piscinei atât de tare, încât degetul a cedat, fapt ce a dus la încheierea intempestivă a antrenamentelor pentru solistul de la Deepcentral, care acum se deplasează sprijinindu-se într-o cârjă.

Trei săptămâni va trebui să port această orteză. Degetul nu mă mai doare chiar atât de rău, iar eu vreau să rămân în competiție chiar dacă, în aceste condiții, nu mai pot continua antrenamentele. De aceea, dacă la Bacău (n.r. locul în care vor începe filmările pentru Splash! Vedete la apă') voi trece de primul tur, acela al calificărilor, voi fi mulțumit', ne-a declarat Doru.

De altfel, accidentarea la antrenamentele pentru Splash! Vedete la apă', nu-l împiedică pe Doru Todoruț să participe alături de alte vedete ale Antenei 1 la Raliul Deltei, competiție care se va desfășura în județul Tulcea, week-end-ul acesta, între 29-31 mai, și unde solistul de la Deepcentral vrea să experimenteze postura de copilot.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare