; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Trei sfertul meu fb profile pic

Doru Todoruț lansează primul single din cariera solo: „Trei sfertul meu”

27 October 2017

Artistul Doru Todoruț, membru al trupei Deepcentral, are un nou start în cariera sa muzicală cu single-ul „Trei sfertul meu'.

 

A venit momentul să mă exprim altfel, să las anumite șabloane să cadă, să creez stări cu mai multă complexitate', precizează Doru. „Lucrez și la un album nou, sunt la începutul carierei mele de compozitor. La fel, abia aștept să cânt piesele noi pe scenă. E o nebunie atât de frumoasă… Dar am și emoții. Sper să îmi fiți aproape!', adaugă artistul.

Noul single, „Trei sfertul meu' a pornit în viziunea lui de la o metaforă. „Când primești mai multă dragoste decât poate încăpea în tine, te transformi într-un “tu” mai mare, mai iubitor, în  upgrade-ul tău. Asta este frumusețea dragostei. Și atunci realizezi că celălalt este mai mult decât ești tu, este mai mult decât o jumătate. Poate chiar trei sfertul tău', spune Doru.

Artistul a filmat și videoclip pentru noua piesă, în care interpretează un agent aflat în misiune, care „cade în capcana altui agent, de sex feminin, cu toate consecințele ce le presupune aceasta. Am filmat intens, în trei locații interioare și afară, de la prânz până în zorii zilei. Am avut parte și de gardieni intrigați care ne-au identificat cu niște răufăcători :)) Distracție maximă și pentru mine și pentru echipă, căreia îi mulțumesc, atât celor de la Global Records, cât și regizorului Bogdan Păun și D.O.P.-ului Alex Mureșan', își amintește cântărețul. Împreună, ei au optat pentru o versiune de imagine alb–negru, pentru că benzile desenate alb-negru cu subiectul polițist au mers mâna în mână, în viziunea creatorilor.

Doru Todoruț  este cunoscut pentru cariera și single-urile  „Gura ta' feat Delia sau „O stea', toate acestea fiind lansate în cadrul proiectului Deepcentral, din care Doru face parte încă din anul 2008.

 

 
Vedeţi aici videoclipul piesei „Trei sfertul meu':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare