; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_100614_Splash Ed 3_0067

Doru Todoruț de la Deepcentral sare accidentat, la “Splash! Vedete la apă”

23 July 2014

Solistul trupei Deepcentral are parte de o serie de accidentari foarte serioase, la „Splash! Vedete la apă'. Cu toate acestea, el reuseste să sară, vineriea aceasta, 25 iulie, în apă și să facă față cu brio tuturor provocărilor.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_100614_Splash Ed 3_0067

Doru Todoruț și-a rupt degetul mare de la piciorul drept și s-a ales cu o entorsă la piciorul stâng, după ce a făcut o săritură de la marginea bazinului, în chiar primele zile de antrenamente. În urma acestei accidentări, Doru s-a văzut nevoit să abandoneze prematur antrenamentele și să poarte în permanență, pentru trei săptămâni, o orteză.

Am sărit cu spatele de pe marginea bazinului, nimic complicat. Doar că am sărit prea aproape și n-am ținut corect poziția. Am stat puțin îndoit, iar sub apă, picioarele s-au dus înspre marginea bazinului, de care s-au lovit. La degetul mare de la piciorul drept am avut o fractură, iar la piciorul stâng, o entorsă… Știi vorba aia cu țiganul la mal… Așa am făcut eu', povestește Doru.

Ghinionul nu l-a determinat pe Doru Todoruț să abandoneze show-ul.

Am pus în balanță și am zis că e cazul să încerc să merg mai departe. Și asta pentru Maria (n.n. micuța campioană la sărituri în apă pentru care luptă concurenții de Splash!'), dar și pentru fetițele mele de acasă (n.n. Doru are trei fetițe)', mai spune el.

Cum reușește Doru Todoruț să sară, după o accidentare atât de serioasă, vedeți vineri, 25 iulie, de la ora 20.30, la Splash! Vedete la apă, numai la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare