; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Editia 2 (5)

Doru Octavian Dumitru, invitat special în cadrul emisiunii „Antitalent”: „Pe scenă se transformă”

25 October 2019

Cea de-a doua ediție a celui mai nou show de umor de la Antena 1, Antitalent, difuzat duminică, 27 octombrie, de la 21:00, îl aduce în platoul emisiunii pe marele comediant Doru Octavian Dumitru. 

 

'Doru Octavian Dumitru va avea câteva momente speciale și ne va ajuta să ne aducem aminte că este unul dintre regii comediei românești! A fost foarte intens să filmez alături de el, iar ca și interlocutor am observat că este un om calm, reținut, la polul opus față de exuberanța cu care își joacă rolurile. Pe scenă se transformă, e un alt personaj, dar în viața reală este docil, un om ca noi toți, iar telespectatorii Antitalent vor avea ocazia să îl vadă pe Doru Octavian într-o nouă lumină!', mărturisește Dan Bittman, prezentatorul show-ului.

 

Actorul va prelua scena încă din primele momente și va crea un moment extrem de savuros, însă surprizele nu se vor opri aici, căci, va juca și alături de trupa de umor a show-ului în sketch-uri pline de haz. 

 

Antitalent este prima emisiune ce pune punctul pe ironie și conturează conceptul de antivedetă. Formatul original și curajos, unic în peisajul TV românesc, va parodia, în principal, toate stereotipiile acestui domeniu- de la vedete lansate, personaje celebre și clișee ce inundă micile ecrane. Antitalent este prima emisiune în care nu doar talentul contează, tocmai de aceea edițiile vor face deliciul telespectatorilor. Orice eveniment din show-bizz, cele mai savuroase știri mondene și cele mai recente momente din mediul politic, toate acestea pot deveni subiectul trupei de umor Antitalent. În plus, fiecare ediție va aduce în platou alături de Dan Bittman și câte un invitat celebru, ce se va alătura punctului zero al comediei. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare