Homepage  / Cinema

„Dorința” a ajuns în cinematografe. Toate detaliile despre noua animație de la Disney. Trailer, actorii care pun vocile

„Dorința” a ajuns în cinematografe. Toate detaliile despre noua animație de la Disney. Trailer, actorii care pun vocile
6

de Andreea Hentea,

De astăzi, 24 noiembrie, rulează în cinematografe noua animație „Dorința”, care povestește cu sensibilitate despre lucrurile imprevizibile pe care le poate aduce realizarea celor mai frumoase visuri.

„Dorința”, un vis care depășește așteptările

Tânăra Asha (voce: Ariana DeBose), ucenica regelui Magnifico (voce: Chris Pine), conducătorul iubit al unui regat fermecat, își pune o dorință într-o noapte înstelată, iar aceasta se îndeplinește, însă nu chiar așa cum credea ea. O stea care dă peste cap ordinea lucrurilor coboară din cer și i se alătură, iar fata, însoțită peste tot de Valentino (voce: Alan Tudyk), un țap vorbitor, va constata că a primit mai mult decât își dorea și va avea nenumărate surprize.

Filmul este presărat cu aventură, momente de umor, dar și cu numere muzicale fermecătoare, datorate lui Dave Metzger („Regatul de gheață”).

„Dorința” a ajuns în cinema. Toate detaliile despre noua animație de la DisneyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Actorii, captivați de poveste

Ariana DeBose (Oscar pentru „Poveste din cartierul de vest”) a spus că s-a atașat foarte mult de eroina sa, fiindcă „e deșteaptă, ambițioasă, atașată de comunitatea ei, iubește oamenii, locul în care trăiește și e un lider, chiar dacă nu-și dă seama de asta”.

Chris Pine este la al treilea erou animat căruia îi împrumută vocea, după „Cinci eroi de legendă” (2012) și „Omul-Păianjen: În lumea păianjenului” (2018). Jennifer Lee („Frozen”), care este scenaristă și producător executiv, a spus despre rolul lui: „Fiind cea mai puternică persoană din regat, regele Magnifico trebuia să fie interpretat de cineva care putea întruchipa tot farmecul, inteligența și carisma acestui personaj generos, iar Chris le îmbină frumos pe toate, plus multe alte calități”.

O: Wish, SUA, 2023 R: Chris Buck, Fawn Veerasunthorn Voci: Ariana DeBose, Chris Pine, Alan Tudyk, Evan Peters, Victor Garber, Angelique Cabral, Della Saba.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton