; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dorian Popa

Dorian Popa se alătură echipei “O iubire de-o vară” (Kanal D)

23 July 2014

Dorian Popa, membrul formaţiei Lala Band, se alătură echipei Kanal D şi va putea fi urmărit de fanii săi în emisiunea “O iubire de-o vară”, prezentată de Ilinca Vandici şi Liviu Varciu, din 28 iulie.

Dorian va fi partener de discuţii cu Liviu Vârciu, în echipa băieţilor.

Dorian Popa

Vestea că voi putea lucra alături de Ilinca Vandici şi Liviu Vârciu m-a luat prin surprindere! Sunt încântat că producătorii s-au gândit la mine. (…) serile din timpul săptămânii vor fi cel puţin la fel de distractive ca cele din weekend', a spus Dorian.

Nicoleta Matea este barmaniţa sexy în “O iubire de-o vară”

Nicoleta Matea

Nicoleta Matea va prepara cocktailuri savuroase pentru invitaţi şi va susţine, alături de Ilinca Vandici, alegerile fetelor dornice să îşi găsească o iubire de-o vară.

înseamnă bucurie, savoare, puţină nebunie, fluturi în stomac. Rolul meu îmi aduce aminte de basmele cu vrăjitoare care preparau acele poţiuni care îi făceau pe tineri să se îndrăgostească. Cocktailurile preparate de mine vor avea astfel de efecte magice, pentru că îngredientul de bază în alcătuirea lor va fi pasiunea”, a spus Nicoleta.

Show-ul O iubire de-o vara', prezentat de Liviu Vârciu şi Ilinca Vandici, va fi transmis în direct la Kanal D, începând din 28 iulie, de luni până vineri, de la ora 22.15.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare