Homepage  / Vedete româneşti

Dorian Popa povestește ce s-a întâmplat, de fapt, când a fost oprit de echipajul de Poliție. De ce nu purta haine și a urcat la volan, deși consumase substanțe interzise

Dorian Popa povestește ce s-a întâmplat, de fapt, când a fost oprit de echipajul de Poliție. De ce nu purta haine și a urcat la volan, deși consumase substanțe interzise
17

de Redactia Tvmania

Dorian Popa a fost protagonistul unui incident neplăcut în urmă cu aproximativ două săptămâni. Artistul a fost oprit de un echipaj de poliție, a fost testat cu aparatul DrugTest, iar rezultatul nu i-a făcut deloc cinste. După zile întregi de tăcere, Dorian a decis să facă lumină în acest caz și să povestească cum au decurs lucrurile, de fapt.

Dorian Popa rupe tăcerea privind consumul de substanțe interzise, după ce a fost depistat pozitiv pentru canabis

Dorian Popa, celebru pentru vlog-urile pe care le creează, a devenit centrul unui adevărat scandal mediatic după ce a fost oprit de un echipaj de la Poliția Rutieră. Solistul a fost testat cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a arătat faptul că artistul consumase canabis înainte de a urca la volan.

Pe moment, Dorian a susținut că stătuse în compania unor amici care consumaseră canabis și de aceea rezultatul a fost, și în cazul lui, unul pozitiv. Zilele au trecut, iar Dorian a revenit asupra evenimentelor, aducând clarificări. Idolul adolescenților din România a recunoscut, de această dată, că a consumat marijuana și a subliniat că a făcut cea mai mare greșeală din viața sa.

motivul-pentru-care-dorian-popa-nu-merge-in-vacanta-nici-in-acest-an.-mi-se-pare-stupid-sa-te-relaxezi-atunci-cand..-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Prin intermediul unul clip video pe care l-a distribuit pe contul personal de Youtube, Dorian Popa a lămurit situația. Se pare că el a consumat canabis cu doar câteva zile înainte de a fi oprit de echipajul de la Rutieră. Deși nu se afla sub influența directă a drogului, acesta a putut fi depistat în probele efectuate de către polițiști, urme ale substanței existând încă în organismul lui Dorian.

Dorian a explicat și care a fost motivul pentru care atunci când a fost oprit de echipaj de afla doar într-o pereche de boxeri.

Abia făcuse duș, magazinul la care voia să meargă se afla foarte aproape de casă, iar Dorian s-a gândit că nimic rău nu i se putea întâmpla în doar câteva minute. Iată că polițiștii vigilenți l-au tras pe dreapta, iar imaginea artistului a avut mult de suferit în urma incidentului.


De ce Dorian Popa purta doar o pereche de boxeri atunci când a fost oprit de echipajul de la Poliția Rutieră

Acum, hai să vă zic cum a fost, pentru că s-a făcut foarte mult mișto pe tema faptului că eram în chiloți, dar nu și în halat. Recunosc, ieșisem din duș, am tras un halat pe mine imediat, nici nu m-am uscat pe păr pentru că știam că mă întorc în 5 minute, și ca retardatul m-am urcat în mașină și am plecat până la magazin.

Acele 10 minute au fost cele mai lungi din viața mea, minutele în care mi-am învățat lecția. Indiferent de rezultat, pozitiv sau negativ, nu îmi mai doresc să trec prin așa ceva dintr-o greșeală stupidă. Nu merit. În momentele în care acele 10 minute infernale au trecut, rezultatul a fost că în saliva mea există urme de canabis. Trebuie să vă recunosc, într-o notă ușor amuzantă, că și polițiștii au fost surprinși de rezultat și mi-au spus că se așteptau, dacă e să ies pozitiv la ceva, să fie cocaină, probabil pentru că sunt o fire mai energică”, a povestit Dorian Popa.

Dorian Popa trece prin momente delicate în sfera personală întrucât relația sa cu iubita sa, Claudia Iosif a ajuns la final.

Cei doi au format un cuplu timp de aproape un deceniu, iar nimeni nu s-ar fi așteptat ca drumurile lor să se despartă. Din contră, fanii sperau ca în viitorul apropiat Dorian Popa să renunțe la burlăcie!

Sursă foto: Instagram Dorian Popa, Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton