; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

79498307_2432682730314930_6048223493697306624_n

Dorian Popa plănuiește un nou proiect cu Selly după colaborarea pentru „5GANG: Un altfel de Crăciun”: „Publicul ar trebui să se aștepte la ceva cu totul nou”

20 December 2019

Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriți bărbați din România, cu un succes greu de egalat pe YouTube, dar și în lumea artistică. Dorian e mereu activ pe toate canalele de socializare, dar și ocupat cu noi proiecte. 

Datorită succesului din „LaLa Band', „Pariu cu viața', „Asia Express' și a canalului de YouTube, fanii lui Dorian s-au înmulțit de-a lungul timpului. Faimoasa expresie „Hâtz, Jhonule' a ajuns și într-o colecție de haine, cu această ocazie Dorian lansându-se și în afaceri.

În timp ce se ocupă de decorarea casei visurilor lui, lansarea noii colecții, vlogging și actorie, Dorian lucrează și la un posibil nou proiect alături de Selly: „Pot spune că încerc să mențin ce mi-a dat Dumnezeu până acum și dacă ar fi să am un plan pentru noul an, acela ar fi un proiect la care lucrez și pentru care am dat un casting. Este posibil să fie alături de Selly', a spus Dorian Popa. 

Dorian Popa are un rol excentric și în filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun', debutul regizoral al lui Matei Dima, care va apărea în cinematografe pe 27 decembrie. Ce l-a convins să se alăture acestui proiect?

 „În  primul rând, cred foarte mult în proiectul 5GANG pentru că sunt sigur că ei sunt puștii momentului. Consider că un bătrân ca mine trebuie să țină pasul cu tineretul. Motiv pentru care m-am și alăturat filmului. Selly mi-a povestit câte ceva despre scenariu și mi s-a părut extraordinar de cool', continuă Dorian. 

Dorian garantează că filmul de comedie „5GANG: Un altfel de Crăciun' este un proiect cu totul diferit față de ceea ce s-a lansat până acum în cinematografia românească: „Publicul ar trebui să se aștepte la ceva cu totul nou, ceea ce nu s-a mai văzut până acum pe marile ecrane. „5GANG: Un altfel de Crăciun' este un film amuzant, deloc complicat, care nu vorbește despre perioadele grele ale României, ci este o comedie actuală și fresh pentru toată familia.'

Apreciat pentru fizicul de invidiat, pe care nu ezită să îl expună cu fiecare ocazie, Dorian rămâne aceeași persoană chiar și în rolul din filmul de Crăciun al vloggerilor. Câteva efecte speciale îl pun însă și mai mult în valoare: „Momentul în care am auzit că voi trece prin cinci uși la propriu a fost ceva incredibil pentru mine. Când am ajuns la filmări am găsit niște oameni foarte pregătiți și profesioniști care au reușit să facă acest moment nu doar posibil, ci și memorabil.'

Filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun' este debutul regizoral al lui Matei Dima, cu un fir narativ scris alături de Radu Alexandru şi Vali Dobrogeanu, ce urmărește o poveste încărcată de umor a vloggerilor, din perioada sărbătorilor de iarnă.

Trailer:  https://www.youtube.com/watch?v=Mb8oUPY879E&t=1s   

Biletele pentru „5GANG: Un altfel de Crăciun' s-au pus în vânzare online pe film.5gang.ro și filmul va avea premiera în cinematografe pe 27 decembrie

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare