; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dorian Popa: Pentru mine, femeia ideală este …

19 July 2012

Protagoniștii serialului „Pariu cu viața', care va reveni din toamnă la Pro TV, au povestit ce au făcut în vacanța de vară. Dacă Alina Eremia a dat bacalaureatul, dar și un examen la facultate, Dorian Popa a stat mai mult în sală.

Dorian Popa a profitat de vacanță pentru a petrece cât mai mult timp în orașul său natal, Constanța. Am fost la mare, am făcut plajă și m-am bronzat', întrucât, în ceea ce privește relaxarea, Dorian are o rețetă proprie care face minuni:  odihnă, alimentație sănătoasă, plajă și antrenamente! Am întețit strictețea regimului alimentar și am făcut mult mai multe antrenamente în sala de fitness'.

Dorian Popa susţine că nu şi-a găsit încă jumătatea. El speră ca iubita să îl accepte aşa cum este, fără să încerce să-l modeleze după bunul ei plac. „Femeia ideală pentru mine este cea care mă înţelege aşa cum sunt şi nu îşi pune în gând să mă schimbe. Trăsăturile fizice sunt un aspect obiectiv', a dezvăluit Dorian pentru „ring'.

Alina vrea să fie studentă la SNSPA

Vara asta, Alina Eremia a muncit din greu pentru examenele de bac și pentru admiterea la facultate. După ce a aflat ce notă a luat la bacalaureat (8.96, n.r.), Alina a spus că merită „un weekend de relaxare. Prima reacție a fost să mă așez pe scaun și să întreb din nou dacă aud bine', a povestit Alina.

„Bineînţeles că primele persoane pe care le-am sunat au fost părinţii mei, care cred că s-au bucurat mai mult ca mine', a povestit Alina Eremia. După examenul de bac, protagonista din „Pariu cu viaţa' s-a înscris la Facultatea de Ştiinţe Politice din cadrul SNSPA.

Sezonul 3 din „Pariu cu viața' aduce surprize!

Despre Andrei, personajul pe care îl interpretează, Dorian Popa spune că se maturizează mult, ia decizii importante și grele în ceea ce privește viitorul său, întâmpină tot felul de probleme, însă așa cum ne-a învățat: nu se lasă până nu le depășește'.

În sezonul 3 vom reuși să schimbăm puțin decorul și să aducem vara în casele voastre. Ioana se bucură în șfârșit de ceea ce are, trăiește în continuare o poveste de dragoste cu Andrei', adaugă Alina Eremia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare