; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dorian Popa

Dorian Popa, jurat pentru a patra oară, la „Next Star”

30 May 2018

După aflarea veștii că Lidia Buble și Pepe vor sta la masa juraților în cel de-al nouălea sezon „Next Star', Antena 1 anunță că alături de ei va fi și Dorian Popa. În cel de-al nouălea sezon, Dorian Popa va juriza copiii talentați care vor urca pe scena show-ului prezentat de Dan Negru.  El se află pentru a patra oară în această postură.

 

Pentru mine, Next Star' a fost, este și va fi proiectul meu de suflet și îi sunt recunoscător lui Dumnezeu pentru că am șansa să fac parte din acest proiect. Am fost extrem de încântat când am aflat că reîncepem filmările. Așadar, așteptăm pe scena show-ului cei mai talentați copilași și îi sfătuim pe părinți să nu-i țină pe copii acasă, dacă aceștia sunt talentați și vor să vină pe scena de la Next Star'.

De asemenea, abia aștept să-l revăd pe Dan Negru, alături de cei mai talentați copii ai României și îmi doresc să văd cu ce noutăți va veni acest sezon. Căci vor fi foarte multe surprize pentru telespectatorii noștri', spune Dorian Popa.

Cel de-al nouălea sezon Next Star' se anunță unul spectaculos. Copii senzaționali, copii cu talente inedite, dar și cu povești impresionante vor urca pe scena emisiunii prezentate de Dan Negru. Cine sunt aceștia, telespectatorii vor vedea, în curând, numai la Antena 1.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare