Homepage  / Vedete româneşti

Dorian Popa își îndeplinește orice capriciu. Cadoul costisitor pe care și l-a achiziționat de Moș Nicolae: „Este o piesă de artă!”

Dorian Popa își îndeplinește orice capriciu. Cadoul costisitor pe care și l-a achiziționat de Moș Nicolae: „Este o piesă de artă!”
22

de Cristina Țapu,

Dorian Popa muncește din greu și este foarte activ pe contul de Instagram acolo unde își ține fanii la curent cu noutățile care au loc în viața sa. Moș Nicolae a ajuns cu întârziere la artist, dar așteptarea a meritat din plin întrucât Dorian a primit o bijuterie superbă la care mulți dintre noi nu am putea decât să visăm.

Dorian Popa a primit vizita Moșului Nicolae cu o ușoară întârziere, dar artistul afirmă că așteptarea a fost pe deplin justificată. Influencerul și-a făcut cadou un lanț de aur încrustat cu 2.100 de diamante, pe care îl consideră o vertiabilă operă de artă.

Dorian Popa și-a făcut cadou o bijuterie scumpă de Moș Nicolae

Dorian Popa a documentat într-un vlog prezentarea noii sale bijuterii pentru urmăritorii săi. Artistul a decis să renunțe la vechiul său lanț și l-a înlocuit cu unul mult mai robust, dar și foarte costisitor.

„A venit băiețelul nou. A venit și la mine Moș Nicolae, la 4 zile de la ziua în fapt. Colierul vechi pleacă tot către ei, diferența de bani am plătit-o tot prin transfer bancar. Eu am văzut deja lanțul, nu vreau să vă mint, în momentul când am fost să îi facem primirea în țară. El a trebuit să mai meargă pe la anumite entități ce se ocupă cu certificarea lui în România, deci astăzi nu o să fie prima dată când îl văd.

motivul-pentru-care-dorian-popa-nu-merge-in-vacanta-nici-in-acest-an.-mi-se-pare-stupid-sa-te-relaxezi-atunci-cand..-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

A doua oară când îl văd și reacția mea e aceeași, emoția e aceeași. Uitați-vă cum arată. Și acum o să vorbim în detaliu despre el. Este o piesă de artă! De ce? Este făcut pe comandă, exact așa cum l-am visat și mi l-am dorit, făcut manual. (…) O chestie pe care mi-am dorit-o eu în comparație cu lanțul vechi a fost să plin și pe spate. Motiv pentru care a fost consumat un pic mai mult aur. El e acum plin și pe spate. În cazul în care se întoarce, să fie și mai frumos decât cel vechi, nu că acela nu ar fi frumos. Are 2.100 de pietre, wow. Acest lanț superb este mai mult decât ce visam”, a declarat Dorian Popa, despre bijuteria care poartă inițiala numelui său, conform Libertatea.

Dorian Popa a traversat o perioadă dificilă în ultima vreme. Artistul a fost prins conducând, deși se afla sub influența substanțelor interzise, iar imaginea sa publică a suferit o lovitură puternică. De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, cu aproximativ o lună în urmă, relația dintre el și Claudia Iosif a ajuns la final, după o poveste de dragoste de mai bine de 10 ani. 

Motivul pentru care Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit după o relație de 11 ani

La începutul lunii noiembrie, Dorian Popa a confirmat oficial despărțirea de Claudia Iosif, după o relație care a durat 11 ani. Zvonurile privind separarea circulau de ceva vreme, mai ales că fosta sa iubită și-a achiziționat un apartament propriu și s-a mutat din vila lor impunătoare din Domnești.

Într-un videoclip în care a recunoscut consumul de cannabis, artistul a dezvăluit și că nu mai formează un cuplu cu Babs, oferind însă puține detalii despre motivele despărțirii. Claudia Iosif a făcut ulterior declarații online, sugerând că separarea a survenit din cauza incompatibilității dintre ei.

Dorian Popa a dat lovitura în mediul online datorită vlogului său

Cu o prezență activă și captivantă pe platformele de socializare, Dorian Popa a devenit un adevărat influencer. Postările sale originale, videoclipurile amuzante și interacțiunea constantă cu fanii au contribuit la consolidarea unei comunități solide de urmăritori.

Pe lângă muzică și televiziune, implicarea sa în mediul online a reprezentat un alt pilon important al carierei sale. Vlogurile, colaborările cu alți creatori de conținut și proiectele diverse au avut un impact considerabil asupra popularității de care se bucură astăzi.

Sursă foto: Instagram Dorian Popa

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton