Homepage  / Vedete româneşti

Dorian Popa, gest surprinzător față de fiica Paulei Seling. Ce și-a dorit Elena

Dorian Popa, gest surprinzător față de fiica Paulei Seling. Ce și-a dorit Elena
11

de Roxana Mirea,

Paula Seling a dezvăluit ce gest frumos a făcut Dorian Popa față de fiica ei, Elena. Fetița în vârstă de 9 ani a avut o dorință arzătoare pe care i-a comunicat-o mamei sale. Cum artista își dorește ca Elena, pe care a adoptat-o în urmă cu câțiva ani, să fie fericită, a luat legătura cu Dorian Popa și i-a cerut o favoare.  

Dorian Popa, gest frumos față de fiica Paulei Seling 

Paula Seling a povestit, pe rețelele sociale, că fiica ei și-a dorit să îl cunoască pe Dorian Popa și pe cățelul acestuia, Cheluțu. Artista a reușit să ia legătura cu vloggerul din dorința de a o face fericită pe Elena. Paula Seling a rămas plăcut surprinsă de amabilitatea de care a dat dovadă Dorian Popa. De asemenea, ea este recunoscătoare pentru sfaturile pe care fiica ei le-a primit de la acesta.  

„În urma cu ceva timp, Elena m-a întrebat, timid, dacă nu am numărul lui Dorian Popa pentru că ar vrea să îl cunoască, pe el și pe Cheluțu. Am dat repede niște telefoane și am reușit sa îl găsesc. 

A fost foarte amabil, elegant și respectuos. Cel mai mult mi-au plăcut sfaturile minunate pe care i le-a dat Elenei, cu o dicție impecabilă și o exprimare corecta. I-a explicat îndelung de ce trebuie sa înveți, cât de importantă este dezvoltarea personala, câte fete frumoase ca ea pot exista, dar și cât de specială este o fata frumoasa și deșteaptă, informată și inteligentă. 

Felicitări, Dorian Popa, pentru exemplul de succes muncit. 

Mulțumesc pentru disponibilitate și amabilitate”, a scris Paula Seling pe Instagram.  

Dorian Popa, gest frumos față de fiica Paulei Seling  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Paula Seling nu îi impune nimic fiicei ei 

În cadrul unui interiviu, acordat pentru Antena Stars, Paula Seling a vorbit despre cum se intelge cu micuța Elena, fetița pe care a adoptat-o. Artista a spus că nu contează pentru ea ca Elena să îi calce pe urme, ci să facă propriile alegeri în ceea ce privește parcursul profesional.   

„Nu poposesc cu nimic, Elenei nu îi spun să facă nimic, este alegerea ei. Încerc să o ajut să își exploreze și să își valorifice toate talentele. Ceea ce își va alege va fi stric alegerea ei. Eu nu am dreptul să îi impun nimic”, a declarat Paula Seling, pentru Antena Stars. 

Clipe de coșmar pentru Paula Seling. „Agonia acestor zile a fost extrem de consumatoare”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 11

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton