; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dorian popa

Dorian Popa, din online pe micile ecrane. Ce se va întâmpla începând de astăzi

20 February 2021

Cel de-al 16-lea sezon Te cunosc de undeva a venit cu o mulţime de surprize.

Dacă inițial Antena 1 anunța că Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului, se alătură echipei şi va avea o emisiune în online, iată că postul de televiziune face schimbări!

Conform programului transmis de Antena 1, începând de sâmbătă, 20 februarie, emisiunea „Te cunosc de undeva! After Party' va fi difuzată și pe micile ecrane, imediat după încheierea emisiunii. Astfel, în fiecare sâmbătă, de la 23.15, telespectatorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop.

„After Party-ul Te cunosc de undeva! nu este orice episod de extra conţinut,  ci este locul unde puteţi vedea toate picanteriile pe care nu le vedeţi pe televizor, unde puteţi auzi întrebări care nu pot fi întrebate pe tv sau lucruri pe care le fac chiar eu concurenţilor. Voi încerca să îi descos aşa cum nu a mai făcut nimeni până acum! Te cunosc de undeva! After Party este o pastilă de amuzament, unde râzi de la început până la sfârşit fără să clipeşt', a declarat Dorian Popa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare