; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright gabriela_arsenie antena1_061016_tcdu10 ed8_0414

Dorian Popa, câștigător la “Te cunosc de undeva!” cu o transformare în Will Smith

31 October 2016

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” l-a desemnat câștigător pe Dorian Popa, acesta transformându-se în Will Smith. Show-ul prezentat de Cosmin Seleși și Alina Pușcaș este nominalizat la Premiile TVmania 2016.

[Not a valid template]

Cei zece concurenți ai actualului sezon au făcut spectacol și sâmbăta aceasta la “Te cunosc de undeva!”, îngreunând și de data asta misiunea juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Andrei Aradits.

Astfel, Misha s-a transformat în Kamelia și a interpretat un cântec de Amor', pentru amatorii de ritmuri intense și stroboscoape, Lucian Ionescu l-a imitat pe Sean Paul și a făcut show alături de dansatoarele din baletul condus de Furnica, în timp ce Amna i-a pus la treabă pe instrumentiștii din taraful lui Silvian Voicu și s-a transformat într-o moldoveancă fără egal, Mioara Velicu.

Dima Trofim a realizat un travesti în premieră absolută pe scena show-ului, Minodora, în timp ce Maria Buză și Pepe i-au invitat pe toți cei de față și pe telespectatori la o petrecere de machedoni, transformați în Cornelia Rednic și Gigi Sima. Adina Răducan a cântat în travesti ca Enrique Iglesias, Nico a imitat-o pe Melanie Fiona, în timp ce Șerban Copoț a încins jocul și atmosfera la Te cunosc de undeva!', cu o transformare în Radu Ille.

De asemenea, sărbătoarea muzicii românești care deschide fiecare gală a acestui sezon a avut sâmbăta aceasta un invitat romantic și visător: Gabriel Dorobanțu, care a venit să cânte în premieră la Te cunosc de undeva!' “Hai, vino iar in gara noastra mica”, “Tu ești speranța mea” și alte refrene celebre din repertoriul propriu, alături de Florin Ristei și FreeStay.

Cea mai bună transformare a serii a fost cea realizată de Dorian Popa, care l-a imitat pe Will Smith, un artist pe care îl admiră foarte mult.

 

Vezi în ce personaje se vor transforma vedetele în ediţia următoare:

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Alte articole:

1. Gabriel Dorobanțu cântă, în premieră, sâmbătă, la Te cunosc de undeva!'

2. FOTO. Alina Pușcaș a devenit mamă pentru a doua oară: „Suntem fericiți!'

3. FOTO. Doina Spătaru cântă, în premieră, la „Te cunosc de undeva!' (Antena 1)

4. FOTO. Andreea Bălan a devenit mamă. Vezi prima poză cu fetița ei, Ella

5. Cum arată o zi de filmare pentru Alina Pușcaș și Andreea Bălan (Te cunosc de undeva')

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare