; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dorian Popa a plecat din “Pariu cu viaţa”

18 September 2012

După 2 ani în care l-a interpretat pe Andrei în serialul Pariu cu viaţa' de la Pro TV  şi a cântat pe scenă alături de colegii săi din LaLa Band, Dorian Popa s-a hotărât să ia o pauză de la filmările pentru serialul de la Pro TV şi de la concertele cu trupa LaLa Band, ca urmare a unor decizii ce implică viaţa privată şi a unor probleme de sănătate.

 

Din clipa în care am fost implicat în proiectul Pariu cu viaţa', implicit şi în LaLa Band, mi-am împlinit un mare vis din copilărie, acela de a fi artist. Momentul în care am participat la casting mi-a schimbat complet traiectoria vieţii.

 

De atunci au trecut aproape 2 ani, dar vă spun sincer că am trăit cei mai frumoşi ani din viaţa mea. Am cunoscut oameni extraordinari şi am trăit momente de neuitat. Am învăţat ce înseamnă să pui pasiune în ceea ce faci, am învăţat că merită să lupţi pentru visurile şi idealurile tale.

 

Cum am spus, visul din copilărie devenise realitate, dar între timp, o dată ajuns la maturitate, îmi proiectasem şi alte visuri care nu ţineau de lumea artistică.  Acum trec într-o nouă etapă a vieţii mele, vreau să-mi împlinesc şi alte visuri, iar pentru asta trebuie să-mi prioritizez planurile personale şi să mă ocup de viaţa mea privată şi în mod special de problemele de sănătate care au apărut şi pe care trebuie să le iau în serios. Cel puţin pentru moment voi lua o pauză de la filmări şi concerte, dar am încredere în voi că nu veţi fi dezamăgiţi şi că o să îmi înţelegeţi alegerea făcută', a declarat el.

 

Sezonul trei al serialului a început, la Pro TV, pe 17 septembrie, iar Andrei a filmat deja multe episoade din acest sezon.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare