; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Making of Dorian Popa   credit foto Silviu Sandulescu (5)

Dorian Popa a filmat primul videoclip din cariera solo

30 September 2014

Dorian Popa, protagonistul serialului „Pariu cu viaţa' şi fostul membru al trupei LaLa Band, a filmat, săptămâna trecută, primul videoclip din cariera solo, pentru piesa „Pe placul tău', compusă de Mihai Boldea (Mahia Beldo) şi Claudiu Polk (Doddy).

[Not a valid template]

Filmările, în regia lui Richard şi Claudiu Stan, au durat peste 12 ore şi au avut loc la Curtea Domnească, un ansamblu rezidenţial din Domneşti, judetul Ilfov şi la Brăneşti, pe o şosea închisă. Am filmat nişte cadre foarte frumoase, cei doi regizori sunt extrem de talentaţi, am lucrat excelent împreună. Mesajul piesei este să faci pe plac femeii de lângă tine, dar să rămâi bărbat! Pe scurt, să ai grijă să o faci fericită, dar să nu uiţi de lucrurile care te fac pe tine fericit', a spus Dorian.

În clip, Dorian Popa se îndrăgosteşte de o tânără atrăgătoare (interpretată de Livia Baron), iar aceasta îl provoacă la o cursă de maşini.

Sper ca noul meu videoclip să fie pe placul tuturor şi îmi doresc ca fanii mei să îl asocieze cu piesa', a mărturisit cântăreţul.

Până la lansarea videoclipului, puteţi asculta aici piesa Pe placul tău':

 

Credit foto: Silviu Sandulescu

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare