; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dorel Visan

Dorel Vişan este invitatul Eugeniei Vodă la “Profesioniştii”

12 April 2014

Sâmbătă, 12 aprilie, invitatul Eugeniei Vodă la “Profesioniştii” de la TVR 1 este marele actor Dorel Vişan. De ce, în Sâmbăta lui Lazăr, tocmai Dorel Vişan?

„Pentru că, poate puţină lume ştie, Dorel Vişan a scris un frumos volum de Psalmi, dar e şi omul care, prin tehnici de autovindecare, a reuşit să depăşească grave probleme de sănătate”… îşi prezintă Eugenia Vodă invitatul. Emisiunea poate fi vizionată la TVR 1 de la 22.00.

Dorel Visan

„Boala se naşte în minte şi tot aco­lo se şi vindecă. Toţi avem păcate, unele mai mari, altele mai mici. De la minciună şi mândrie, până la invidie, egoism şi ură, de la lene şi gelozie, până la ignoranţă, poftă şi necunoaştere. Toate sunt păcate care, într-un fel sau în al­tul, sunt pedepsite. Dar poate că mai intervin şi păcate ale înain­taşilor din cine ştie a câta gene­raţie. Totul se plăteşte pe lumea asta, nimic nu rămâne nepedepsit, iar scopul final al acestei judecăţi supreme este reinstaurarea echi­librului între toate',  crede Dorel Vişan.

Actorul, profesorul, poetul Dorel Vişan vorbeşte la “Profesioniştii” despre experienţele trăite pe scenă ca actor, despre viaţa personală, despre poezie şi împietrirea inimii.

Eugenia Voda

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare