; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Las Fierbinţi

Dorel din “Las Fierbinţi” apare în filme pentru adulţi

25 April 2013

Mama lui Dracula îşi face apariţia joia aceasta în Las Fierbinti'. Diseară, de la 20.30, pe Pro TV, simpaticul Dorel (Mihai Rait Dragomir) ajunge să fie implicat în proiectele unei baronese din zonă, renumita pentru filmele pentru adulţi pe care le produce.

Aşa se face că fratele lui Bobiţă merge la casa luxoasă a baronesei, unde devine subiectul primului film de groază pentru adulţi.

Giani (Costi Diţă), Bobiţă (Mihai Bobonete) şi primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) cred că Dorel a fost răpit pentru că, la cum arată baroneasa, nimeni nu s-ar duce de bună voie la ea acasă, astfel că decid să îl salveze pe acesta din ghearele Mamei lui Dracula, după cum este poreclită aceasta.

Tot azi, Celentano (Adrian Văncică) are o întâlnire de gradul zero cu Sfântul Petru. Învăluit în aburii alcoolului, Celentano cade de pe casă şi, în urma loviturii, le povesteşte nevestei, soacrei şi lui Firicel (Toma Cuzin), martori ai căzăturii sale, că îl vede pe Sf. Petru.

Cucerita de romanele de dragoste pe care le citeşte, Geanina (Anca Dumitra) se apucă de scris şi visează cu ochii deschişi la Făt-Frumos, care i se arată în vis, călare pe un murg alb, exact ca-n poveşti.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare