; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Donnie Yen

Donnie Yen i se alătură lui Keanu Reeves în distribuția părții a patra din „John Wick”

07 June 2021

La fel ca și Jackie Chan sau Jet Li, Donnie Yen este unul dintre succesorii lui Bruce Lee, cu toții fiind experți în arte marțiale care au reușit să revoluționeze genul și să dea o nouă dimensiune coregrafiilor de luptă din filme.

Actorul Donnie Yen, vedeta seriei „Ip Man' (care a fost difuzată și la noi, de Film Now), se alătură luptei alături de Keanu Reeves, în cea de-a partea parte a seriei „John Wick'. Conform Deadline, Donnie Yen tocmai a fost recrutat de regizorul Chad Stahelski pentru urmarea aventurilor personajului interpretat de Keanu Reeves. Actorul chinez de 57 de ani este o vedetă a filmelor de arte marțiale, pe aceeași poziție cu Jackie Chan sau Jet Li.

Cunoscut pentru saga „Ip Man', a vut însă apariții remarcabile și în blockbuster-uri americane precum „Highlander Endgame', „Blade 2', „xXx Reactivated', „Mulan' sau „Star Wars: Rogue One'. Anunțarea lui în „John Wick 4' nu face decât să devină și mai interesantă și mai spectaculoasă saga ucigașului plătit interpretat de Keanu Reeves.

 

Ce rol va interpreta Donnie Yen

Din ce s-a aflat până acum, în „John Wick 4', Donnie Yen va avea rolul unui vechi prieten al lui John Wick. Cei doi au aceeași poveste și o mulțime de inamici în comun. Asta înseamnă că Donnie Yen și Keanu Reeves sunt de aceeași parte a baricanei și vor lupta împreună! Știind cu câtă minuțiozitate își coregrafiază luptele regizorul Chad Stahelski și cât de bine le interpretează Donnie Yen și Keanu Reeves, „John Wick 4' se anunță un spectacol absolut!

„Suntem foarte fericiți că Donnie Yen s-a alăturat francizei. Am fost foarte norocoși! Abia aștept să lucrez cu el', a declarat Chad Stahelski, citat de Deadline.

„Donnie Yen va aduce o nouă energie filmului. Am fost foarte hotărâți să-l avem alături de noi, iar acum suntem extrem de încântați de oportunitatea de a avea un talent atât de mare pentru a colabora cu Keanu Reeves', a mai adăugat și producătorul Basil Iwanyk.

Filmările pentru „John Wick 4' vor debuta vara aceasta și vor avea loc în Franța, Japonia și Germania. Sinopsisul încă nu a fost dezvăluit. Premiera este stabilită pentru 25 mai 2022. Dacă aveți nevoie de o recapitulare a aventurilor lui John Wick, sunt disponibile toate pe Netflix.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare