; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rs_1024x759 191202143133 1024 meghan harry donald meetup me 12219

Donald Trump spune că SUA nu vor plăti pentru securitatea lui Meghan și a lui Harry! Ce răspuns au oferit Ducii de Sussex

30 March 2020

Președintele american Donald Trump are și alte preocupări, în afara Coronavirusulului, la acest moment, deși în SUA numărul infectaților a depășit 150.000, iar numărul victimelor ajunsese, duminică, 29 martie, la 2500. 

Într-un tweet făcut duminică, Donald Trump a anunțat că Statele Unite nu vor plăti cheltuieli de securitate pentru cuplul Meghan Markle-Prințul Harry, mutați recent în Los Angeles.

„Sunt un bun prieten și un admirator al Reginei Elisabeta și al Marii Britanii. S-a spus că Harry și Meghan, care au părăsit Regatul Unit, vor avea reședință permanentă în Canada. Acum au părăsit Canada pentru SUA, dar SUA nu vor plăti pentru paza lor. Ei trebuie să plătească!'

În replică, un purtător de cuvânt al ducilor de Sussex a declarat imediat că aceștia „nu au niciun plan să ceară Guvernului SUA resurse financiare pentru securitatea lor. Aranjamente plătite din fonduri private au fost deja făcute'. 

Din 31 martie, Harry și Meghan își pierd statutul de „persoane protejate la nivel internațional', deoarece nu mai sunt membri seniori ai Casei regale britanice. Dacă ar fi rămas, aveau dreptul la protecție din partea agenților secreți americani pe timpul șederii lor în America. 

Potrivit ziarelor de peste Ocean, alegerea Los Angeles-ului ca reședință a avut și altă motivație, în afară de aceea că cuplul este aproape de echipa lor de manageri și PR: legislația canadiană nu le permitea să aibă securitate privată dotată cu arme, în timp ce regimul armelor e diferit în SUA, iar ducii de Sussex își pot finanța singuri o echipă de top în domeniu.

Relația dintre Donald Trump și cuplul regal britanic nu este una foarte prietenoasă: Meghan Markle l-a numit într-un interviu, înainte ca el să fie ales președinte, „misogin' și „dezbinător', el a numit „neplăcută', iar prințul Harry crede despre Trump că „are mâinile pătate cu sânge', în urma măsurilor luate pentru a consolida industria cărbunelui în SUA. 

 

CITEȘTE ȘI:

Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat în SUA!

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare