; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Don Diamont nu mai este… „Tânăr şi neliniştit”

13 June 2012

Rolul lui Brad Carlton nu a mai fost destul de ofertant pentru Don Diamond, aşa că actorul s-a retras din serialul care l-a făcut celebru.

După 24 de ani de interpretat rolul lui Brad Carlton, Don Diamont şi-a dorit o schimbare. Pe care a făcut-o, în 2009, fără să privească în urmă. „Rolul din „Tânăr şi neliniştit' nu îmi mai oferea nici o provocare şi am decis să mă retrag. Vroiam altceva, iar când ei mi-au propus să-mi omoare personajul am răsuflat uşurat', a povestit actorul de 49 de ani.

Zilele acestea, Pro TV difuzează episoadele în care Brad părăseşte acţiunea din „Tânăr şi neliniştit'. Diamont s-a întors totuşi, de câteva ori, în serialul care l-a făcut celebru, ca şi fantomă a lui Brad. Ulterior, actorul a primit imediat o altă propunere din partea CBS, postul care realizează „Tânăr şi neliniştit': un rol în soap-ul „Dragoste şi putere'.

„Don este un actor versatil, care poate să joace orice. De aceea personajul său din „Dragoste şi putere' va fi cu totul diferit de Brad', au declarat producătorii de CBS. Diamont a acceptat rolul lui Bill Spencer, pentru că era altceva şi a fost bucuros că şi-a schimbat look-ul. „Înainte de a începe filmările mi-am discutat look-ul cu stiliştii serialului care mi-au sugerat să mă tund şi să-mi las cioc. Mi-a plăcut ce a ieşit', a mai spus Don.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare