; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Masterchef

Don Baxter, Pacha Man şi Alex Dima, la cuţite la “MasterChef – Proba celebrităţii”

17 December 2013

Marțea aceasta de la 20.20, la “€œMasterChef -€“ Proba celebrităţii” spiritele se încing iar între vedetele concurente. Cei trei jurați vor anunța echipa câștigătoare în urma probei de săptămâna trecută, de la botez, însă orgoliile și nemulțumirile își vor face loc în rândurile concurenților.

[Not a valid template]

Așa se face că Don Baxter, Pacha Man și Alex Dima își vor ascuți nu doar talentul culinar, ci și replicile tăioase, în vreme ce chefii vor încerca să aplaneze conflictele pentru ca toată lumea să se concentreze pe gătit.

Vedetele vor avea parte de încă o probă în aer liber, la care primesc misiunea de a găti pentru alte vedete, colegi de breaslă și foști participanți în show-urile de la Pro TV, de la “€œMasterChef” la “Vocea României”. Cei rămași în cursă își iau în primire bancurile de lucru instalate în aer liber, pe malul lacului din Buftea și vor încerca să pregătească meniuri atent alese, preparate gustoase și sofisticate cu care să-și răsfețe oaspeții și să le câștige astfel voturile.

Printre vedetele pentru care au de gătit marțea aceasta se număra Adela Popescu, Radu Vâlcan, Dana Rogoz sau trupa Mandinga.

Și tot diseară, o nouă probă îi aduce pe concurenți în fața unei noi provocări, lansate de jurați împreună cu invitatul lor, Vlad Mureșan, somelierul concurent în cel de-al doilea sezon “€œMasterChef”: vedetele trebuie să gătească preparate care să se asorteze perfect cu vinurile expuse în fața lor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare