Homepage  / Filme Online / Netflix

Domnița, Netflix. Filmul cu Millie Bobby Brown în rol principal ar putea avea o continuare. Primele informații

Domnița, Netflix. Filmul cu Millie Bobby Brown în rol principal ar putea avea o continuare. Primele informații

de Redactia Tvmania,

Lansat recent de Netflix, filmul de aventuri „Domnița”, cu Millie Bobby Brown în rolul vajnicei prințese Elodie (care trebuie să lupte pentru soarta ei după ce a fost atrasă într-o capcană) ar putea avea o continuare.

Proaspăt lansatul film „Domnița” ar putea avea o continuare

Punctul de plecare al filmului „Domnița” / „Damsel”, regizat de Juan Carlos Fresnadillo, era nunta prințesei Elodie (Millie Bobby Brown) cu un prinț fermecător. Curând, Elodie descoperea însă, dezamăgită, că familia regală în care a intrat o tratează ca pe un pion inclus în plata unei vechi datorii. Aruncată într-o peșteră cu un dragon care scuipă flăcări, Elodie hotărăște că nu va muri acolo, ca o neajutorată, ci se va descurca așa cum știe mai bine.

Cum Millie Bobby Brown, considerată o „regină a Netflixului” după succesele înregistrate de „Stranger Things” și cele două filme „Enola Holmes” este genul de apariție care se lipește rapid de inima telespectatorilor, au apărut deja zvonuri despre potențiala continuare a recentei producții „Domnița”, „un basm în care toate elementele clasice sunt răsturnate”, scrie cosmopolitan.com.

Regizorul e gata de start

Dacă, până în acest moment, nu există o confirmare oficială cu privire la o continuare, echipa filmului se declară, în schimb, gata să reia aventura. Astfel, regizorul filmului, spaniolul Juan Carlos Fresnadillo, a vorbit despre posibilitatea unei continuări în cadrul podcastului Inside Total Film. El a spus că, deși hotărârea cu privire la un al doilea film va depinde în mare măsură de modul în care publicul reacționează la filmul original, ar fi „extrem de bucuros” să facă o continuare. El a precizat că „universul «Damsel» este cu adevărat deschis”.

Deși tocmai a fost lansat, filmul „Domnița” a avut, deja, recenzii consistente, iar aprecierile publicului pe site-ul Rotten Tomatoes au fost de 74%, adică o primire favorabilă. Nu există nimic stabilit ferm deocamdată, însă chiar deznodământul filmului a lăsat loc, s-a spus, pentru o eventuală continuare, una în care multe personaje, precum regina Isabelle (Robin Wright) sau prințul Henry (Nick Robinson) nu mai au cum să revină (cu excepția unei întorsături cu totul neașteptate a intrigii). Fanii speră să le revadă însă, alături de Millie Bobby Brown în rolul lui Elodie, pe Angela Bassett în rolul lui Lady Bayford și pe Brooke Carter în rolul Floriei.

Pe de altă parte, cum castingul și pre-producția filmului „Domnița” au început încă din 2020, iar filmările au avut loc la începutul anului 2022, s-a estimat că ar fi nevoie de cel puțin un an sau doi, în mod realist, pentru a fi realizată o continuare a acestuia.

Cei patru ani de la debutul filmului până la momentul lansării sale, în martie 2024, au inclus însă și pandemia, dar și grevele scenariștilor și actorilor de la Hollywood, așa că fanii speră că, în cazul aprobării unei continuări, Netflix va face tot posibilul pentru a accelera producția.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton