Homepage  / Vedete străine

Dominic Purcell, tranformare uimitoare. Cum arată astăzi starul din Prison Break, după ce a slăbit peste 10 kilograme

Dominic Purcell, tranformare uimitoare. Cum arată astăzi starul din Prison Break, după ce a slăbit peste 10 kilograme
10

de Cristina Țapu,

Imagini rare cu Dominic Purcell au fost surprinse în Toluca Lake, Los Angeles. Actorul din „Prison Break” este aproape de nerecunoscut la 19 ani de la lansarea faimoasei serii. Chiar și cei mai înverșunați fani ar avea probleme în a-l recunoaște!

Dominic Purcell, de nerecunoscut, la 19 ani de la lansarea serialului care l-a făcut celebru

„Prison Break” este unul dintre acele seriale care au reușit să își lase o amprentă puternică în istoria televiziunii, fiind un veritabil fenomen al anilor 2000. Lansat în 2005, serialul creat de Paul Scheuring a adus pe micile ecrane o poveste plină de suspans, acțiune și răsturnări de situație, care a ținut milioane de telespectatori cu sufletul la gură.

*EXCLUSIVE* Dominic Purcell spotted fueling up and grabbing snacks in Toluca Lake, Los AngelesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Povestea gravitează în jurul lui Michael Scofield (interpretat de Wentworth Miller), un inginer structural inteligent care pune la cale un plan elaborat pentru a-și salva fratele, Lincoln Burrows (Dominic Purcell), de la condamnarea la moarte. Lincoln este acuzat pe nedrept de uciderea fratelui vicepreședintelui Statelor Unite, iar Michael, convins de nevinovăția sa, decide să se lase încarcerat în aceeași închisoare, Fox River, pentru a-l ajuta să evadeze.

Timpul a trecut, iar la 19 ani de la lansarea serialului, Dominic Purcell este pur și simplu de nerecunoscut. Cu barbă albă și părul grizonat, Dominic a afișat un look complet diferit de cel cu care și-a obișnuit fanii. Actorul a optat pentru o ținută relaxată, compusă din pantaloni negri, tricou și șapcă, completate de o pereche de adidași albi. Imaginile au fost surprinse în Toluca Lake, Los Angeles.

Născut pe 17 februarie 1970 în Anglia, s-a mutat în Australia în copilărie, unde și-a început cariera în actorie.

Dominic Purcell s-a pregătit alături de Hugh Jackman

Purcell a studiat actoria la prestigiosul Australian Theatre for Young People și Western Australian Academy of Performing Arts, unde s-a pregătit alături de alte vedete, precum Hugh Jackman. Începutul carierei sale a fost marcat de câteva roluri mici în seriale și filme australiene, dar a devenit cunoscut la nivel internațional odată ce s-a mutat în Statele Unite.

Que-sont-ils-devenus-Wentworth-Miller-de-Prison-breakIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 10

„Prison Break” a fost rolul care i-a adus faima mondială

Dominic Purcell a atins faima globală în 2005, când a fost distribuit în rolul lui Lincoln Burrows în serialul de televiziune „Prison Break”, produs de Fox.

Pe lângă „Prison Break”, Dominic Purcell a jucat și în alte proiecte importante:

  • Blade: Trinity (2004) – În acest film din seria „Blade”, Purcell l-a interpretat pe vampirul Drake, cunoscut și ca Dracula, fiind antagonistul principal al filmului.
  • Equilibrium (2002) – Un thriller distopic în care Purcell a avut un rol secundar alături de actori ca Christian Bale și Sean Bean.
  • Legends of Tomorrow (2016-2021) – Dominic Purcell a făcut parte din distribuția acestui serial DC Comics, unde l-a interpretat pe Mick Rory (cunoscut și ca Heat Wave), un personaj anti-erou pe care l-a jucat și în alte seriale din universul Arrowverse, cum ar fi „The Flash”.

Dominic Purcell, cunoscut pentru rolul său din serialul Prison Break, este căsătorit cu actrița Tish Cyrus, mama celebrei cântărețe Miley Cyrus. Cei doi și-au oficializat relația în august 2023, după ce au fost logodiți în luna iunie a aceluiași an. Înainte de relația cu Tish Cyrus, Purcell a fost căsătorit cu Rebecca Williamson, cu care are patru copii.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton