; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dolph Lundgren s a logodit cu o femeie mai tânără cu 38 de ani. Cum arată logodnica lui

Dolph Lundgren s-a logodit cu o femeie mai tânără cu 38 de ani. Cum arată logodnica lui

10 August 2020

Cunoscutul actor de 62 de ani s-a logodit în iunie anul acesta, iar recent a fost suprins de paparazzi la plajă, împreună cu mai tânăra sa viitoare soție.

Dolph Lundgren, actor celebru pentru aparițiile din filme de acțiune clasice precum „Rocky 4' și „Soldatul universal' sau seria mai recentă „Eroi de sacrificiu', și-a refăcut viața alături de o frumusețe nordică, Emma Krokdal, de 24 de ani, antrenor personal.

Dolph și Emma și-au anunțat logodna în iunie anul acesta, în Suedia.

Lundgren are două fete, de 24 și 19 ani, din căsătoria cu un designer de bijuterii, căsătorie care a durat 17 ani. Relația actorului cu fosta soție ar fi fost afectată iremediabil după un incident petrecut în 2009, când femeia a fost atacată în casa din Marbella de niște hoți. Divorțul s-a ptrecut în 2011. Ulterior, actorul a mai avut o relație, are a durat până în 2014.

Actorul are numeroase proiecte anunțate, inclusiv un serial pentru CBS, „The Internațional'. De asemenea, în martie, abia începuse filmările la o peliculă pe care o și regizează, „Castle Falls', când producția a trebuit oprită de tot din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare