Homepage  / Vedete / Vedete străine

Dolph Lundgren, despre logodnica lui cu aproape 40 de ani mai tânără. „Sunt foarte norocos că la vârsta mea am întâlnit-o”

Dolph Lundgren, despre logodnica lui cu aproape 40 de ani mai tânără. „Sunt foarte norocos că la vârsta mea am întâlnit-o”
6

de Andra Stana,

Dolph Lundgren este de părere că logodnica lui, Emma Krokdal, i-a „schimbat viața”. Declarația, în contextul în care între viitorii însurăței este o diferență de 38 de ani. Starul hollywoodian se consideră norocos că a avut șansa să o găsească.

Actorul de origine suedeză, care are astăzi 63 de ani, urmează să se căsătorească cu Emma Krokdal. Este vorba de antrenoarea lui personală, care va împlini curând 25 de ani.

Krokdal s-a născut în Norvegia, dar este stabilită la Los Angeles. Tânăra este de aceeași vârstă cu fiica cea mare a lui Dolph, scrie okmagazine.ro. Lundgren a spus despre logodnica sa că este de o maturitate ieșită din comun.

Cum și-a cunoscut Dolph Lundgren logodnica

Dolph Lundgren și Emma Krokdal s-au cunoscut în vara anului 2019. Se aflau în sala de fitness unde tânăra lucra ca antrenor personal.

Pe loc, starul american s-a îndrăgostit de Emma, în vreme ce aceasta nici măcar nu şi-a dat seama cu cine vorbeşte (declarația a fost făcută pentru o publicaţie din Suedia).

Dolph-Lundgren-despre-logodnica-lui-cu-aproape-40-de-ani-mai-tanara-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„După ce am vorbit prima dată, un coleg s-a apropiat de mine şi mi-a zis că e suedez, joacă în filme de acţiune şi face box. Nu sunt fan box şi nici nu mă prea uit la filme de acţiune, habar nu aveam cine este. Am dat căutare pe Google apoi“, a spus tânăra.

Cei doi s-au logodit după doar un an de relație. Actorul i-a dărut tinerei sale iubite un inel cu diamant roz. Marea veste a fost făcută publică de însuși Lundgren, printr-o postare pe Instagram.

Apoi, brusc, a apărut Emma, cu perspectiva ei fresh asupra vieţii. Sunt foarte norocos că, la vârsta mea, am întâlnit o astfel de persoană.

Dolph Lundgren, despre iubita lui cu 38 de ani mai tânără
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton