; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Doliu la Hollywood! Robert Downey Sr. a murit la vârsta de 85 de ani. Mesajul celebrului său fiu

Doliu la Hollywood! Robert Downey Sr. a murit la vârsta de 85 de ani. Mesajul celebrului său fiu

08 July 2021

Actorul și regizorul Robert Downey Sr. a murit la 85 de ani. Tatăl actorului Robert Downey Jr. suferea de mai mulți ani de Parkinson, scrie publicația New York Post.

Robert Downey Sr. a murit în somn, în cursul zilei de miercuri. Se afla acasă, în New York, a anunțat soția sa, citată de The Sun. Luna trecută, a împlinit 85 de ani.

Robert Downey Sr. este cunoscut pentru rolurile jucate în  peliculele „Boogie Nights', „Magnolia' și „To Live and Die in LA'

Fiul lui Downey Jr. ducea o luptă cu maladia Parkinson de mai bine de 5 ani.

Potrivit digi24.ro, tatăl vedetelor Robert Downey Jr. și Allyson Downey, Robert Downey Sr., regizor, scriitor și producător, s-a ținut departe presă pentru a-și proteja faimoșii copii. Dar în 2001, când fiul său nominalizat la Oscar se confrunta cu acuzații de cocaină, Downey Sr. a dat un interviu pentru  The Post despre problemele de la Hollywood. 

„Viața este prea ușoară când ești vedetă de film. Oamenii vor face orice vrei și îți vor aduce tot ce vrei ', a spus el pentru The Post. „Hollywood-ul este un loc oribil'.

Mesajul transmis de Robert Downey Jr. după moartea tatălui său

Noaptea trecută, tata a murit liniștit în somn, după ani de luptă cu Parkinson… a fost un adevărat cineast și a rămas remarcabil de optimist… Potrivit calculelor mamei vitrege, au avut o căsnicie fericită timp de peste 2000 de ani. Rosemary Rogers-Downey, ești o sfântă, iar gândurile și rugăciunile noastre sunt cu tine', a transmis Robert Downey Jr.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Robert Downey Jr. Official (@robertdowneyjr)

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare