Homepage  / Vedete străine

Doliu în familia regală. Prințul Harry, nevoit să revină în Marea Britanie. Cum a fost reîntâlnirea cu Prințul William

Doliu în familia regală. Prințul Harry, nevoit să revină în Marea Britanie. Cum a fost reîntâlnirea cu Prințul William
10

de Roxana Mirea,

Prințul Harry a zburat în secret în Marea Britanie. El și fratele lui, prințul William, au avut parte de o reuniune, însă vrajba dintre ei a fost mult mai puternică decât legătura de sânge. Cei doi au fost nevoiți să își suporte prezența reciproc pentru a putea participa la înmormântarea unui membru important al familiei regale.  

Prințul William și Prințul Harry nu și-au vorbit la înmormântarea unchiului lor 

Frații Prințul William și Prințul Harry au avut un fel de reuniune miercuri – deși, întâlnirea nu a fost tocmai călduroasă. Surse au declarat pentru US SunHarry și William au fost văzuți participând în liniște la funeraliile unchiului lor, Lordul Robert Fellowes, în Snettisham, Norfolk, dar nu au vorbit unul cu celălalt în aceste circumstanțe. 

„Au sosit foarte discret”, a declarat o sursă. 

William și Harry erau amândoi acolo, dar nu i-am văzut niciodată vorbind unul cu celălalt și păstrau distanța”, a mai declarat sursa pentru Sun.  

Page Six a confirmat că Harry a participat la înmormântarea unchiului său la biserica St. Mary. Cu toate acestea, o sursă apropiată regelui ne-a spus: „A fost în calitate personală. A venit și a plecat cu avionul”.

Prințul William și Prințul Harry nu și-au vorbit la înmormântarea unchiului lor Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Înainte de înmormântare, ultima dată când frații au fost văzuți făcând front comun a fost în septembrie 2022, la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a.  

Frații au avut probleme din 2016, când sursele au susținut că William era îngrijorat de ritmul relației fratelui său cu Meghan Markle. În iulie, o sursă a declarat pentru People că, deși frații sunt „foarte despărțiți”, legătura lor are încă o șansă de a fi reparată. 

Ruptura dintre Harry și familia sa a devenit publică în 2020, când el și soția sa, în vârstă de 42 de ani, au renunțat oficial la titlurile lor de membri de rang înalt ai familiei regale și s-au mutat în SUA.

The Prince and Princess of WalesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 10

Cine a fost Lordul Robert Fellowes 

Lordul Robert Fellowes, în vârstă de 82 de ani, care a fost căsătorit cu sora Prințesei Diana, Lady Jane, a fost unchiul ambilor prinți și a murit la începutul lunii trecute. 

Căsătorit cu sora Prințesei Diana, Lady Jane, timp de peste patru decenii până la moartea sa, Lord Fellowes nu numai că a împărtășit o legătură familială profundă, fiind tatăl Laurei, al lui Alexander și al lui Eleanor, care sunt verișorii lui William și Harry, dar fiica sa, Laura, este nașa lui Charlotte. 

De asemenea, s-a aflat în centrul serviciilor regale în calitate de secretar particular al reginei în unele dintre cele mai turbulente perioade ale Palatului Buckingham. Mandatul său a cuprins evenimente de la destrămarea căsătoriei lui Charles și Diana până la incendiul de la Castelul Windsor din 1992, lăsând o amprentă de neșters în istoria monarhiei.  

Sursa foto: Profimedia, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton