Homepage  / Vedete româneşti

Mama Laurei Cosoi a murit. Mesajul dureros scris de către actriță: „Te iubim dincolo de viața asta”

Mama Laurei Cosoi a murit. Mesajul dureros scris de către actriță: „Te iubim dincolo de viața asta”
21

de Cristina Țapu,

Clipe dificile pentru Laura Cosoi. Actrița a anunțat, în cursul zilei de 19 decembrie, că mama ei s-a stins din viață, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Actrița a scris un mesaj emoționant în dreptul unei fotografii în care apare alături de sora sa și mama lor.

Ligia Cosoi s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de către Laura Cosoi, prin intermediul unei postări pe pagina personală de Instagram.

mama-laurei-cosoi-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

„Mămica noastră dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viața asta! Ești în inima noastră”, a fost mesajul scris de Laura Cosoi.

Mama Laurei Cosoi a fost diagnosticată cu cancer în anul 2008

Laura Cosoi nu a dezvăluit public cauza decesului mamei sale. În 2008, Ligia Cosoi a fost diagnosticată cu cancer, dar a reușit să învingă această boală. Ligia a abordat lupta împotriva cancerului cu încrederea că se va recupera, beneficiind atât de tratament medical specializat, cât și de sprijinul și iubirea necondiționată a familiei.

Ce a pățit Laura Cosoi în vacanță cu autorulota. „Nu îmi simt partea stângă a feței”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 21

„Este o luptă pe care trebuie să ți-o asumi și să faci tot ce e posibil din partea ta. Sigur că există și imprevizibilul. Există un plan acolo sus, cu noi și foarte mult nu poți influența dar trebuie să te iubești, să ai priorități, să înțelegi că e un moment critic și că l-au mai depășit și alții.(…) Paralel cu tratamentul medical, atunci am descoperit o altă lume, a plantelor, a ceaiurilor, hrana vie. Am urmat un tratament naturist, dar din iubire față de cei dragi, nu mi-am permis să fac un experiment, să spun că nu fac chimioterapie sau radioterapie, că am citit eu ceva pe net. Sigur că sunt ceva urmări și te tulbură, dar asta trebuie făcut. Ăsta e prețul sănătății până la urmă”, povestea Ligia Cosoi, despre lupta sa cu cancerul.

Laura Cosoi a avut o relație bună cu mama sa și întotdeauna a vorbit în termeni la superlativ despre cea care i-a dat viață și a crescut-o cu multă iubire și atenție.

„Eu întotdeauna am avut o relație bună cu mama. Mai puțin atunci când m-am lăsat de dans sportiv. Nu știu dacă neapărat s-a schimbat foarte mult, nu știu dacă ea mă vede pe mine altfel, dar ceva s-a schimbat. Sigur nu și-a imaginat deloc această viață cu mine în calitate de mamă. Așa mi-a spus, că nu și-a imaginat că o să am trei fetițe, trei copii. Dar pot spune că e foarte mulțumită că, în continuare, îmi exercit meseria. Pentru ea e foarte important și întotdeauna îmi spune: «Ai grijă de carieră, nu o neglija, ție-ți stă bine să faci asta, întotdeauna vei fi fericită dacă vei și munci»”, povestea Laura Cosoi, conform Unica.

Laura Cosoi este căsătorită și are trei copii alături de Cosmin Curticăpean

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Recent, actrița a oferit noi detalii despre căsnicia ei și a mărturisit că, atât timp cât există iubire, o relație nu are cum să nu funcționeze.  

Nu știu dacă există o rețetă, dar pot spune că esențială e iubirea. Adică dacă te căsătorești din dragoste, funcționează. Acum și dragostea asta mai are nevoie și de susținere, mai sunt momente grele și e normal să fie așa. Important e să nu fie deodată amândoi în impas. Mi se pare că trebuie să îngădui, să ai răbdare, să comunici, e ca un al treilea, al patrulea, al cincilea copil, depinde câți ai acasă. Adică cuplul mi se pare că are nevoie de aceeași atenție ca și un copil”, a spus Laura Cosoi, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.  

Sursă foto: Instagram Laura Cosoi

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton