Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Doinita Oancea si Daniel Max Dragomir

Doinița Oancea și Daniel Max Dragomir au matinal la Neptun TV

3 August 2016

Actrița Doinița Oancea şi artistul Daniel Max Dragomir („Vocea României') preintă de miercuri, 3 august, emisiunea matinală „În briza mării', transmisă în direct de Neptun TV, de pe o plajă din Mamaia. Pe tot parcursul lunii, matinalul va fi transmis în fiecare marți, miercuri şi joi, de la ora 10.00.

Doinita Oancea si Daniel Max Dragomir

Show-ul „În briza mării' este unul energizant, va aduce în casele românilor atmosfera de vacanță, recitaluri ale unor artişti cunoscuți, informații picante din showbiz, dar şi informații utile pentru cei care plănuiesc o vacanță la mare. Aşadar, pregătiți-vă pentru o emisiune tonică, jovială, care va aduce marea şi distracția de pe nisip în casele românilor!

Actrița Doinița Oancea se va afla pentru prima dată în ipostaza de prezentatoare de televiziune: „Sunt foarte entuziasmată, mai ales că îmi doream de foarte mult timp să am propria emisiune. Îmi place foarte mult formatul, emisiunea este una vie, iar pentru mine va fi o plăcere să interacționez cu invitații', spune ea. Pentru Daniel Max Dragomir este a doua experiență de acest fel: „Sunt foarte entuziasmat de formatul emisiunii. Doinița este o parteneră şi o colegă extraordinară, iar experiența pe care amândoi o avem din teatru şi televiziune ne va ajuta să lucrăm foarte bine împreună'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare