; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Doinita Oancea si Daniel Max Dragomir

Doinița Oancea și Daniel Max Dragomir au matinal la Neptun TV

03 August 2016

Actrița Doinița Oancea şi artistul Daniel Max Dragomir („Vocea României') preintă de miercuri, 3 august, emisiunea matinală „În briza mării', transmisă în direct de Neptun TV, de pe o plajă din Mamaia. Pe tot parcursul lunii, matinalul va fi transmis în fiecare marți, miercuri şi joi, de la ora 10.00.

Doinita Oancea si Daniel Max Dragomir

Show-ul „În briza mării' este unul energizant, va aduce în casele românilor atmosfera de vacanță, recitaluri ale unor artişti cunoscuți, informații picante din showbiz, dar şi informații utile pentru cei care plănuiesc o vacanță la mare. Aşadar, pregătiți-vă pentru o emisiune tonică, jovială, care va aduce marea şi distracția de pe nisip în casele românilor!

Actrița Doinița Oancea se va afla pentru prima dată în ipostaza de prezentatoare de televiziune: „Sunt foarte entuziasmată, mai ales că îmi doream de foarte mult timp să am propria emisiune. Îmi place foarte mult formatul, emisiunea este una vie, iar pentru mine va fi o plăcere să interacționez cu invitații', spune ea. Pentru Daniel Max Dragomir este a doua experiență de acest fel: „Sunt foarte entuziasmat de formatul emisiunii. Doinița este o parteneră şi o colegă extraordinară, iar experiența pe care amândoi o avem din teatru şi televiziune ne va ajuta să lucrăm foarte bine împreună'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare