; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Corina Dragulescu, Doinita Oancea

Doinița Oancea și Corina Drăgulescu fac echipă la „Ferma vedetelor”

17 February 2015

„Ferma vedetelor' își completează lista de fermieri celebri cu încă două nume. Doinița Oancea și Corina Drăgulescu fac echipă și se pregătesc să trăiască viața la fermă alături de: Ștefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug și Mioara Velicu.

Doinita Oancea

Doinița Oancea, actrița care s-a făcut remarcată în telenovele marca Acasă precum Regina sau Inimă de Tigan, se pregăște să își facă bagajul și să schimbe peisajul de oraș cu cel din mediul rural. Doinița renunță la petrecerile mondene pentru a trăi timp de trei luni într-o fermă izolată, lipsită de confortul lumii moderne.

Sincer… nu am avut timp să mă pregătesc de niciun fel. Doar mi-am făcut timp pentru a-mi cumpăra cele necesare și a înștiința câțiva oameni apropiați care să se ocupe de una alta cât voi sta plecată! Cred că totul va fi dificil! E o surpriză totală pentru mine. Va fi cea mai mare nebunie din viața mea. Nu am trăit niciodată în astfel de condiții și nu pot să spun nimic. Știu doar că nu sunt obișnuită să îmi lipsească minimul de confort.' – spune Doinița.

Corina Dragulescu

Și Corina Drăgulescu, soția celebrului gimnast Marian Drăgulescu, se pregătește pentru intrarea în casă. Corina este determinată să își aducă aportul prin muncă la Ferma Vedetelor și mizează pe tăria de caracter care speră să o ajute în acest show.

Sunt dependentă de provocări și experiențe noi. Nu mă pregătesc în mod special pentru debutul emisiunii, ci merg pas cu pas și descopăr atât lucruri noi cât și oameni minunați. La prima vedere sunt cea mai firavă persoană dintre toți concurenții, dar am o inimă de leu, sper să-mi ajute! Mi-ar plăcea să fiu suficient de abilă și puternică încât să câștig acest concurs. Fiind o mulțime de necunoscute în această ecuație, nu-mi cunosc șansele reale… Nu am trăit niciodată la țară și cred că acest mediu mă va surprinde într-un fel sau altul.' – povestește Corina.

„Ferma vedetelor' începe în martie la Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare