; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Doinita oancea s a despartit

Doinița Oancea s-a despărțit de iubitul ei după 5 ani de relație. Din ce motive

19 April 2021

Actrița Doinița Oancea este din nou singură! Aceasta s-a despărțit de partenerul ei cu care forma un cuplu de mai bine de 5 ani. 

De altfel, Doinița se pregătea și de nuntă, având în vedere că iubitulei, Adrian Călin o ceruse în căsătorie în urmă cu câteva luni. Cu toate acestea cei doi au hotărât să pornească pe drumuri separate. 

Doinița Oancea și Adrian Călin s-au despărțit

Pentru a evita  probabil zvonurile presei tabloide, Doinița a preferat să spună public la Antena Stars că relația ei a ajuns la final. Doinița Oancea și Adrian Călin au preferat acest lucru, pentru că au ajuns la concluzia că evoluau diferit.

Pentru că înainte de a forma un cuplu erau buni prieteni, actrița consideră că, după ce vor trece de acest impas, își vor putea relua relația de prietenie, însă nu și pe cea de iubire.

 

„Drumurile noastre s-au separat după cinci ani jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională. Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine. Știu foarte puține persoane despre despărțire. Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine. El este un om extraordinar, la care țin foarte mult', a spus Doinița Oancea la Antena Stars.  

„În cinci ani jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat. Este exclusă infidelitatea. Cred că la un moment dat evoluam diferit și eu sunt o fire mai deschisă și el puțin mai închis, este introvertit. Îl vedeam și nu-l mai vedeam și atunci am zis, ce mă așteaptă? Nu știu, mi-a fost frică, recunosc. Țin la el foarte mult. Cred într-o prietenie după o relație, dar nu în momentul imediat următor, pentru că lucrurile sunt destul de proaspete pentru amândoi', a mai spus actrița.

 Vezi galeria foto >

Doinița Oancea se pregătea de nuntă

 Cei doi formau unul dintre cele mai discrete cupluri și nu obișnuiau să posteze foarte multe imagini în mediul online. În ciuda acestui lucru, niciodată nu s-au ascuns când a venit vorba de povestea lor de dragoste sau de sentimentele pe care le simt unul pentru celalalt. Chiar vara trecută, Doinița fusese cerută în căsătorie la Roma. 

„S-a întamplat la Roma, de ziua mea. Nu mă aşteptam să se întâmple atunci. Nu îmi venea să cred. O să ne şi căsătorim la un moment dat. Ne cunoaştem de foarte mulţi ani şi suntem împreună de cinci ani. După vreo doi ani am început să cred că el este ok şi că putem avea o relaţie. Este o viaţă normală de cuplu. Locuim împreună, ne este bine. El este pictor, dar mai face şi altele pe lângă', a spus Doiniţa Oancea, recent, într-o emisiune TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare