; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Doinita oancea despartire

Doinița Oancea, noi dezvăluiri despre despărțirea de logodnic. Nimeni nu se aștepta la asta!

06 May 2021

Doinița Oancea a format un cuplu cu Adrian Călin timp de aproape 6 ani. Cei doi mai aveau puțin până la nuntă, însă au hotărânt brusc să se despartă.

Doinița Oancea a surprins pe toată lumea când a anunțat despărțirea de logodnicul său și multă lume s-a întrebat care ar fi fost motivul, având în vedere că în ultimele sale apariții publice declara că totul este bine.

Actrița a mărturisit că niciodată nu a vorbit despre viața personală, deși de-a lungul carierei sale a avut motive să vorbească public, însă a preferat întotdeauna discreția. Doinița Oancea a oferit acum noi detalii despre motivul care a dus la ruptură.

„Lucrurile erau bune și funcționale, însă mie îmi lipsea ceva și am avut o discuție și o întorsătură. Nu despre asta e vorba (n.r. – căsătoria). Nu ne-am plictisit. Nu am pe ce să pun degetul exact. E un om foarte bun, cu care am putut să funcționez 5 ani și jumătate. Ar fi normal să nu vorbesc lucrurile astea la televizor. Să spunem că evoluăm diferit. Niciodată să nu spui niciodată, că mai știu cazuri de oameni care s-au regăsit după 20 de ani, dar momentan nu', a spus Doinița Oancea în cadrul emisiunii lui Dan Capatos de la Antena Stars.

Doinița Oancea a mai precizat că în momentul de față nu este pregătită să-și refacă viața personală:

„Este cu lucruri separate, fiecare în treaba lui. Da, dar și ce? Vor mai fi. Nu sunt pregătită, focusul meu e acum pe altceva. De exemplu trebuie să mă ocup de colecția mea care va ieși la finalul lunii ăsteia. Am chestii pe care trebuie să le fac. Am avut și o situație cu ai mei acasă. Sunt de părere că lucrurile se vor întâmpla cum trebuie. Uite, am un plan și discutam cu prietenii mei și voiam să facem un beach bar. Scot mesele, dansez pe ele, bag oamenii înăuntru, am un prieten care dă băuturi gratis. E o idee, eu iubesc marea', a adăugat bruneta la „Xtra Night Show'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare