; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Doiniţa Oancea va fi un personaj enigmatic în “Îngeri pierduţi”

Doiniţa Oancea, însărcinată în telenovela “Îngeri pierduţi”

19 September 2013

Doiniţa Oancea, însărcinată în telenovela Îngeri pierduţiDoinița Oancea a revenit Acasă, în telenovela “Îngeri pierduţi' (de luni până joi, de la 20.30, Acasă), în rolul Aurei, o femeie greu încercată de viață, care se pregătește să aducă pe lume un copil.
 

Aura (Doinița Oancea) este o femeie enigmatică, cu o poveste de viață tulburătoare, care apare în acțiunea telenovelei însărcinată în ultimele luni:

“€œNu este pentru prima dată când joc rolul unei femei însărcinate. Nu e deloc ușor să joci ceva ce nu ai trăit, să te pui în pielea unei femei care poartă în pântece un copil și să-ți imaginezi de fapta€.', spune Doinița Oancea.

Aura este un personaj provocator, de care Doinița Oancea s-a atașat din prima clipă: “Îmi place personalitatea, curajul nebun de care da dovadă în situații critice și puterea de a mai crede în oameni după tot ce i s-a întâmplat în viata'.

[Not a valid template]

Întâlnirea Aurei cu Robi (Augustin Viziru) va fi una care le va schimbă destinele: “œEu și Augustin Viziru am mai fost colegi de platou în Regină, dar personajele noastre nu s-au intersectat prea mult. E prima data când povestea noastră “se împletește”… și vreau să cred că ne-a ieșit :)', adaugă Doiniță Oancea.

Deși la prima vedere pare o persoană mai dură, în urma experiențelor traumatizante din trecut, Aura este o femeie sensibilă, cu un suflet cald, care își dorește să fie iubită și să dăruiască iubire:

“Aura este o fată chinuită, care trece printr-o dramă. Îi este teamă de momentul în care va aduce pe lume copilul'.

De ce sau de cine îi este teamă Aurei (Doinița Oancea), telespectatorii vor afla urmărind telenovela “Îngeri pierduţi', de luni până joi, de la 20.30, Acasă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare