; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

31388039_2148011398558855_1038763825641790777_n

Doinița Oancea, escapadă în Italia cu ocazia minivacanţei de 1 Mai

01 May 2018

Doinița Oancea, Tanța din serialul Fructul oprit', difuzat miercurea de la ora 20.00 la Antena 1, a petrecut în avans minivacanța de 1 Mai. Actriţa în vârstă de 35 de ani s-a întors, recent, dintr-un sejur din Italia, acolo unde timp de patru zile, și-a încărcat bateriile și a vizitat diferite obiective turistice.

Am sărbătorit, în avans, 1 Mai în Italia. Îmi doream de mult să merg în sudul Italiei, voiam să văd Alberobello, care este un sătuc, inclus în patrimoniul Unesco. Am fost și în Matera, o locație superbă, m-a impresionant maximum! Este un loc încărcat de istorie, nu am suficiente cuvinte să descriu ce am văzut și ce am simțit acolo. Am vizitat Polignano a Mare, Monopoli, Locorotondo, Alberobello. Ziua de 1 Mai mă va prinde pe platourile de filmare de la „Fructul oprit', a povestit vedeta Antenei 1.

Timp de patru zile, actrița a profitat din plin de gastronomia locală: Am mâncat specialități tradiționale, paste, pizza. Am mâncat cea mai bună înghețată ever! Am avut parte de un ghid, care ne-a plimbat peste tot'.

Pe lângă fotografiile făcute în Italia, Doinița s-a întors din vacanță și cu un suvenir special. Am adus o piatră pe care am luat-o din Matera, dintr-una din grotele, în care stăteau oamenii acum mulți ani. Nu am avut timp de shopping. În vacanța asta, pot spune că mi-am depășit recordul de mers pe jos. Într-una din zile, am mers pe jos 20 de kilometri', a mai povestit ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare