; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Doinita oancea

Doinița Oancea: „E cea mai tristă perioadă a mea emoțional vorbind”. Ce se întâmplă cu actrița

09 April 2021

Doinița Oancea a fost prezentă la „Xtra Night Show' (Antena Stars), unde a vorbit despre activitățile sale profesionale din ultima perioadă.

Se pare că Doinița a luat o pauză de la actorie, aceasta dorind să precizeze în direct că nu va juca în noul serial al Ruxandrei Ion, „Adela', difuzat în prezent de Antena 1. Din păcate pandemia nu a contribuit nici la starea emoțională a sa, povestind că activitățile au fost limitate:

„Este cea mai tristă perioadă a mea emoțional vorbind, pentru că sunt și eu om și am nevoie de perioada mea de vacanță și vara trecută nu am putut să plec pentru că am avut treabă, mulțumesc lui Dumnezeu că am avut. Eu am lucrat cu atelierul, cu hainele mele și nu am putut să îmi rup decât două zile când am fost la mare. Sper să-mi iau revanșa anul ăsta', a spus Doinița Oancea în emisiunea lui Dan Capatos.

Chiar dacă nu mai joacă nicăieri, Doinița își concentrează acum activitatea în proiectele și afacerile personale:

„A mers foarte bine! Din păcate nu sunt femeie de afaceri. Fac niște lucruri care îmi fac mie plăcere. Eu fac un lucru cât îmi face mie placere, când nu îmi mai face  nu pot să îl continui. De exemplu eu nu pot să fac haine toamna/iarna pentru că mie nu îmi plac hainele nici de toamnă, nici de iarnă și acest lucru se simte. Eu toamna și iarna nu fac haine', a mai spus Doinița Oancea.

Actrița și-a deschis de curând și o școală de actorie pentru copii și are un site de lifestyle. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare