Homepage  / Vedete româneşti

Reacția Doinei Teodoru după ce Chef Scărlătescu a fost dat afară de la „Chefi la cuțite”. „E bucătăria lor acolo, asta-i clar”

Reacția Doinei Teodoru după ce Chef Scărlătescu a fost dat afară de la „Chefi la cuțite”. „E bucătăria lor acolo, asta-i clar”
7

de Andra Stana,

Doina Teodoru a dezvăluit recent care a fost prima ei reacție când a aflat că iubitul ei, Cătălin Scărlătescu, a rămas fără jobul de la TV. Chef Scărlătescu a fost dat afară de la „Chefi la cuțite”, iar actrița, care joacă într-unul dintre serialele de la Antena 1, a mărturisit că vestea a uimit-o.

Doina Teodoru, prima reacție după ce Chef Scărlătescu a fost dat afară de la „Chefi la cuțite”

Sezonul 12 „Chefi la cuțite” a fost ultimul în care i-am putut vedea împreună pe Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Cei trei chefi nu au acceptat să mai filmeze pentru următorul sezon, sub motivul că ar fi fost obosiți. Acesta este motivul pentru care au rămas fără jobul de la Antena 1. Vestea i-a surprins pe fani, dar și pe Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu.

Actrița, care joacă rolul Adinei în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, a spus recent că a aflat în același timp cu restul lumii despre marea schimbare de la „Chefi la cuțite”. Doina Teodoru a fost luată prin surprindere de decizia celor din Antena 1, dar a ținut să îl asigure pe iubitul ei că îi va fi alături, ca și până acum. Totodată, ea a precizat că chef Scărlătescu nu va dispărea din lumina reflectoarelor.

Doina Teodoru și Cătălin ScărlătescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Eu, personal, nu pot să vă spun nimic. Va trebui să vorbiți cu Cătălin sau cu ceilalți doi chefi: ori cu Florin, ori cu Sorin. E bucătăria lor acolo, asta-i clar. Nu am știut nimic. Am fost informată după: «Vezi că se întâmplă lucrurile astea». «Ok, îmi pare rău. Ce să zic? Sunt alături de tine, orice s-ar întâmpla, cum e și normal.» Şi eu am aflat odată cu toată lumea. Ce să zic? Cu siguranță va fi văzut în continuare, în restul proiectelor pe care le face”, a declarat Doina Teodoru, potrivit ego.ro.

De ce au fost dați afară cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”

Refuzul celor 3 jurați de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13. Foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

Iată evoluția discuțiilor care au dus la situația dintre echipa Chefi la Cuțite și cei 3 foști jurați:

• Martie – Comunicare calendar de producție pentru sezonul 13 Chefi la Cuţite către cei 3 jurați.
• Mai – septembrie – Pregătiri producţie pentru sezon nou – difuzare anunț casting, comunicare cu toată echipa, sponsori și producție, contracte de închiriere, utilități, programare echipă filmare, preselecții în mai multe orașe din țară, asigurarea transportului pentru concurenții veniți din afara țării etc. Toate aceste demersuri au implicat alocarea de resurse financiare și umane, peste 150 de oameni au muncit pentru pregătirea show-ului.
• Septembrie – Jurații anunță, cu mai putin de 30 de zile înainte de startul filmarilor, că nu mai pot participa la filmări invocând starea de oboseală.
• Octombrie – Jurații refuză calendarul de producție modificat, deși acesta a fost ajustat conform propunerii lor. Final de poveste, început de istorie.

După finala „Chefi la cuțite”, difuzată de Antena 1 miercuri, 18 octombrie, locul lăsat liber în grila Antenei 1 a fost ocupat de „America Express”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton