Homepage  / Vedete româneşti

Doina Teodoru, partenera lui Cătălin Scărlătescu, declarație neașteptată: „Sunt măritată deja”

Doina Teodoru, partenera lui Cătălin Scărlătescu, declarație neașteptată: „Sunt măritată deja”
9

de Redactia Tvmania

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu discret, preferând să își păstreze povestea de dragoste departe de privirile publicului și vorbind rar despre relația lor.

Doina Teodoru interpretează un rol în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” de la Antena 1, jucând personajul Adina Bălți, sora protagonistei Eva. Personajul său este o femeie care a traversat rapid tranziția de la adolescență la statutul de mamă și soție. Cu ocazia lansării acestui serial, actrița a făcut câteva mărturisiri surprinzătoare despre experiența sa în producție.

„Sunt măritată deja! A fost deja (n.red-nunta)! În universul ăsta, Camera 609”, a declarat Doina Teodoru pentru cancan.ro.

După ce a menționat că decizia de a face acest pas a fost luată de personajul său din serial, Doina Teodoru a fost întrebată dacă va face același pas și în viața reală. Ea a răspuns:

„Nu am timp, poți vedea că sunt mereu la filmări, la evenimente, dau interviuri. Când aș mai avea timp pentru căsătorie? Așteaptă, te voi anunța eu, când va veni momentul.

doina-teodoru-catalin-scarlatescu-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Doina Teodoru, noi detalii despre relația cu Cătălin Scărlătescu

Cu ceva timp în urmă, Doina Teodoru a dezvăluit că înainte de a-l cunoaște pe partenerul ei, Cătălin Scărlătescu, nu avea prea multe informații despre el. Totuși, actrița a împărtășit o anecdota amuzantă legată de faimosul bucătar.

„Nu știam mare lucru despre Cătălin Scărlătescu înainte să-l cunosc. Deși suntem amândoi în televiziune, suntem în domenii complet diferite, suntem în lumi complet diferite. Până să-l cunosc efectiv, nu aveam nicio părere. Țin minte că am făcut, la un moment dat, un sketch cu Andreas Petrescu despre Chefi la cuțite și eu eram concurenta și l-am întrebat pe Andreas: care-i treaba? Că eu tot vorbeam cu acest Cătălin Scărlătescu personajul. Ăsta cum e? „Păi vezi că e gagicar, din ăsta căruia îi plac gagicile foarte mult!”. A, ok, deci așa să mă raportez la el! Deci cam asta știam eu despre Cătălin Scărlătescu înainte să-l cunosc”, a mai mărturisit Doina Teodoru. 

Întâlnirea dintre Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu a avut loc la Vama Veche, iar în următoarele luni, cei doi au început să construiască o relație de cuplu. Actrița are numai cuvinte de apreciere pentru partenerul său, iar legătura dintre ei devine din ce în ce mai profundă și serioasă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton