Homepage  / Vedete româneşti

Doina Teodoru, urmărită de o amintire neplăcută din copilărie: „Câtă teroare am avut. Niște traume în plus”

Doina Teodoru, urmărită de o amintire neplăcută din copilărie: „Câtă teroare am avut. Niște traume în plus”
12

de Cristina Țapu,

Cătălin Scărlătescu (51 de ani) trăiește o poveste de iubire de trei ani alături de actrița Doina Teodoru (34 de ani). Cei doi preferă să adopte o atitudine discretă când vine vorba despre intimitatea lor, evitând să dezvăluie prea multe detalii despre momentele petrecute împreună. Cu toate acestea, recent Doina a făcut o excepție și a vorbit despre o amintire neplăcută din copilărie care o urmărește până în ziua de astăzi.

Doina Teodoru a vorbit despre amintirea din copilărie care o urmărește până în ziua de azi

În cadrul unui podcast, Doina Teodoru a povestit despre o amintire din copilărie care o afectează chiar și astăzi. Actrița a dezvăluit că părinții săi au fost foarte exigenți și obișnuiau să reacționeze exagerat atunci când avea note mai mici de 9. Pentru ei, nota 8 era un dezastru și însemna că fiica lor nu este interesată să-și asigure un viitor strălucit.

doina-teodoru-si-catalin-scarlatescu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Câtă teroare am avut în școală cu acest trebuie. Îmi spuneau (părinții – n.r) cum adică ai luat 9, ai luat 8, dar ce ai păzit acasă, ce ai făcut cu orele alea cât ai stat la birou. Și termini școala și îți dai seama că notele acelea nu te ajută cu absolut nimic, acele calificative hrănesc decât orgoliul părinților adică uite, fiica-mea a luat nota aia, a ta a luat mai mică și dacă fiica-mea a luat nota 8 nu voi spune niciodată. Doamne, sper să nu se aducă în discuție acest lucru. La ce te-a ajutat nota 4 sau 10 în afară că ți-a adus niște traume în plus”, a povestit actrița Doina Teodoru.

Doina Teodoru este cu 17 ani mai mică decât Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu de aproximativ trei ani și, deși între ei există o diferență considerabilă de vârstă, aceasta nu a reprezentat un obstacol în calea iubirii lor. De altfel, Cătălin se declară fermecat de cea care îi este iubită și recunoaște că s-a îndrăgostit mai repede decât ar fi crezut de tânăra actriță.

Între Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu există o diferență de 17 ani, însă se înțeleg de minune în ciuda acestui aspect. Actrița a vorbit pentru prima oară despre asta, în direct la Xtra Night Show.

„Orice ai face ești judecat, mai ales în cazul nostru, că noi suntem un cuplu atipic. E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați. 17 ani (n.r. diferența de vârstă dintre ea și Scărlătescu). Știu că se poate și mai mult, dar în țara în care trăim încă există această mentalitate, că sigur trebuie să fie altceva la mijloc”, a declarat Doina Teodoru pentru Xtra Night Show.

Sursă foto: Instagram Doina Teodoru – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton