Homepage  / Vedete româneşti

Cea mai grea experiență din viața lui Cătălin Scărlătescu. Doina Teodoru l-a dat de gol: „Lui îi place confortul!”

Cea mai grea experiență din viața lui Cătălin Scărlătescu. Doina Teodoru l-a dat de gol: „Lui îi place confortul!”
11

de Cristina Țapu,

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu de aproximativ trei ani, iar povestea lor de dragoste decurge lin. Cu toate acestea, Doina susține că a existat o experiență în relația lor pe care celebrul bucătar a considerat-o cu adevărat traumatizantă. Iată detaliile!

Cătălin Scărlătescu, traumatizat de experiența de la America Express

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au participat la America Express, iar parcursul lor în concurs a fost unul onorabil, deși nu au ajuns în marea finală a competiției.

Actrița susține că experiența a fost una formidabilă pentru ea, însă nu se poate spune același lucru și despre Cătălin Scărlătescu. Bucătarul este de părere că întregul concurs a fost unul dificil, traumatizant pentru că l-a scos prea mult din zona de confort și i-a testat constant limitele.

Catalin Scarlatescu si Doina TeodoruIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Uite, dacă îl întrebi pe Cătălin, ar zice că a fost o experiență traumatică (n.r. participarea la America Express). Dar pentru mine a fost una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am avut în viața asta. Eu aș repeta oricând, mi-a plăcut teribil. Bine, și îmbină niște lucruri care îmi plac: călătoriile, aventura… Îmi place să merg așa, hai-hui, cu rucsacul în spate, să stau de vorbă cu localnicii. Și-n vacanțele mele tot asta fac, merg pe insule din astea cât mai puțin turistice, unde n-ai rețea la telefon, n-ai curent.

Deși, acum, de când sunt cu Cătălin, e un pic mai complicat, căci lui îi place confortul. Într-adevăr, acest format îți încearcă limitele, este un concurs de anduranță nu numai fizică, ci și psihică. Habar n-am, cred că au văzut cel mai bine spectatorii ce a fost urât. Din punctul meu de vedere e uman: în situații extreme poți să fii nervos, să fii în multe feluri” , a povestit Doina Teodoru, conform Ok Magazine.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au reguli clare pe care le respectă în cuplu

Doina Teodoru este născută în Galați, dar s-a mutat în București pentru a-și urma pasiunea pentru actorie. Cariera sa a luat avânt, iar lucrurile îi merg cât se poate de bine și din punct de vedere personal. Actrița formează un cuplu alături de chef Scărlătescu, iar acesta i-a cunoscut deja pe părinții iubitei sale. Între Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu există o diferență de 17 ani, însă se înțeleg de minune în ciuda acestui aspect. 

Între cei doi există reguli inclusiv în ceea ce privește partea financiară. Actrița din serialul românesc de la Antena 1 „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” spune că ei nu-și țin banii la comun și că nu au discuții legate despre cine cheltuie mai mult în casă:

„La noi nu au cum să existe discuții de genul ăsta pentru că fiecare face shopping pe banii lui. Așa că nu ne luăm la întrebări ce am făcut fiecare cu banii noștri. Întrebarea e: „Băi, ai mai avut și tu timp să te duci să faci niște shopping?”, cam așa e la noi!”, povestea Doina Teodoru.

Sursă foto: Instagram Doina Teodoru – Cătălin Scărlătescu – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton