; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Survivor Romania_Kanal D (4)

Doi Războinici propuși spre eliminare la „Survivor România”. Faimoșii, două victorii consecutive

24 February 2020

Mobilizare extraordinara a Faimosilor de la Survivor Romania', acestia s-au redresat, au regandit strategia competitionala si au reusit sa aduca doua victorii consecutive, in cele mai importante meciuri ale saptamanaii – jocurile de protectie in fata eliminarilor. Pe langa imunitatea dobandita, in urma victoriilor repetate, Faimosii au intrat si in posesia proviziilor atat de necesare pentru a capata forta pentru jocurile viitoare.

Batalia sportiva de aseara de la Survivor Romania' a fost foarte stransa, echipa albastra a condus meciul, pana la un moment dat, insa tenisunea intre Faimosi si Razboinici a atins cote alarmante in momentul in care s-a jucat punctul decisiv; scorul de egalitate intre cele doua echipe i-a trimis pe traseu pe doi concurenti din fiecare echipa, fata si baiat, punctul adjudecat de Faimosi, la stafeta mixta, castigat la secunda, a adus dezbinare in echipa Razboinicilor.

Strategia pusa la punct de Andi Constantin, aceea de a o alege pe  Emanuela in locul Lolei sa concureze la stefeta mixta, a fost considerata de Razboinici o miscare gresita, care i-a pus in postura de pierzatori.

Nu regret nicio decizie pe care am luat-o astazi!', spunea Andi Constantin aseara, la finalul jocului. 

 

In consiliul de eliminare de duminica, Lola a fost votata aproape in unanimitate de echipa sa fie cea de-a doua concurenta propusa spre eliminare.

Editia de sambata Survivor Romania', incheiata tot cu victoria Faimosilor, a venit cu o lovitura dificila pentru Razboinici, acestia au trimis un concurent spre eliminare – pe Remus.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare