Homepage  / Televiziune

Doi frați se duelează, la MasterChef România 2024. „M-a înscris cu forța! Vrem să vedem cine este mai bun”

Doi frați se duelează, la MasterChef România 2024. „M-a înscris cu forța! Vrem să vedem cine este mai bun”
5

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „MasterChef România” este difuzată luni, 16 septembrie 2024, la Pro TV. Noi concurenți vor să-i impresioneze pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu. Printre aceștia, se numără doi frați, care sunt gata să se dueleze pentru a vedea cine este mai bun.  

Doi frați se duelează, la MasterChef România – 16 septembrie 2024 

În această seară, 16 septembrie 2024, de la ora 20:30, porțile „MasterChef România” se deschid pentru noi concurenți care aduc gust și pasiune în farfurie, încercând să-i impresioneze pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu. 

Deși a trecut doar o ediție MasterChef România, pot să vă spun cu inima deschisă că sezonul nostru a început exact cum ne așteptam. Nici nu putea fi altfel când pasiunea oamenilor pentru gătit este parte din rețeta noastră. Iar felul principal este întoarcerea acasă a celor mai iubiți chefi din România. Primele emoții au adus și primele șorțuri, ceea ce nu poate decât să-i motiveze și mai mult pe cei care vor încerca astăzi să le obțină. Pentru concurentul sau concurenta care va străluci cu adevărat, avem șorțul de aur – un singur șorț care are puterea de a trimite un participant direct în cea mai dorită bucătărie: bucătăria MasterChef. Să fie gust!”, spune Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii. 

Gina Pistol – MasterChef RomaniaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Doi frați italieni se vor duela în această seară! Alessandro și Danilo Lusito vin la MasterChef într-o provocare de familie, pentru a vedea care dintre ei este mai bun în bucătărie. Forțat de fratele său să participe la cel mai iubit show culinar al momentului, Danilo recunoaște că între ei există o competiție culinară adevărată: „M-a înscris cu forța și vrem să demonstrăm cine este mai bun. Eu și Alessandro suntem într-o competiție culinară constantă. De obicei câștig eu”, spune Danilo.  

Din perspectiva lui Alessandro, însă, el are un avantaj clar în fața fratelui său: „Eu sunt mai bun la plating, el e mai brutal!”. 

Ce preparate vor alege cei doi să pregătească și cum vor reacționa chefii atunci când vor asculta povestea lor de viață, aflăm în această seară, de la ora 20:30, la PRO TV.  

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton