; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Doi frați în bucătărie” începe în premieră la TLC pe 4 martie

„Doi frați în bucătărie” începe în premieră la TLC pe 4 martie

24 February 2015

Protagoniștii unei noi emisiuni de la TLC, Tom și Henry Herbert, a cincea generație de patiseri dintr-o familie cu tradiție în domeniu, aduc publicul în bucătăria lor de specialiști, dezvăluind secrete ale branșei care au fost șlefuite în ani întregi de pasiune și muncă.

„Doi frați în bucătărie' începe în premieră la TLC pe 4 martie

Programul vine cu tot felul de rețete memorabile și ponturi interesante, căci în fiecare episod băieții își suflecă mânecile și demonstrează rețete delicios de simple, care pun accent pe ingrediente minunate. Ca orice frați, cei doi sunt și extrem de competitivi, în special când vine vorba despre concursul săptămânal de făcut plăcinte. Cine va câștiga în final: Tom sau Henry? Noua serie va avea premiera pe TLC, miercuri, 4 martie, de la ora 21:00.

Fiecare episod explorează arome, delicatese și peisaje locale, demonstrând incredibila creativitate de care dau dovadă Tom și Henry, capabili să transforme din mers orice ingrediente găsite în rețete excepționale.

Frații Herbert găsesc noi surse de inspirație în fiecare loc nou unde ajung, aleg personal ingrediente delicioase și scot la lumină tot felul de nestemate culinare, care transformă fiecare escală a lor într-o experiență deosebită.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare