;
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Duel Andrei Stoica   George Piștereanu

Doi concurenți au părăsit emisiunea „Ferma: Orășeni vs săteni”. Cine a mai rămas în cursa pentru titlul de „Fermierul anului”

6 November 2020

Una este cântăreață de muzică populară și aduce veselia cu interpretările ei, altul aduce zâmbetul pe buze tuturor celor care iubesc teatrul sau filmele. Aseară, fiecare dintre ei a pierdut câte un duel de eliminare și a plecat spre casă: George Piștereanu și Ana Maria Ababei, foștii aliați, au spus adio competiției! 

 

După ce Elena Chiriac a câștigat proba decisivă în duelul cu Ana Ababei, a luat o decizie care a tulburat starea de spirit a competitorilor: i-a trimis la duel pe Andrei Stoica și Piștereanu. Gândul ei a fost unul extrem de clar: 'Abia aștept să am un drum mai liber spre sfârșitul competiției'. 

 

'Este o decizie strategică. A copiat stilul lui Gabi', a fost reacția lui George când a auzit hotărârea colegei de-al trimite la luptă contra bunului său prieten și aliat, Andrei Stoica! În ciuda faptului că sunt ca frații, cei doi concurenți și-au dorit victoria și s-au implicat trup și suflet în cele două probe, Andrei reușind să le câștige pe ambele. 

 

Deși George a luptat pentru a se întoarce în fermă, Viviana a fost de părere că acesta nu și-a dorit destul: 'Mi se pare că a pierdut timp aiurea. A tras de timp'. Tristețea din arenă s-a resimțit imediat ce Mihaela Rădulescu a anunțat faptul că Piștereanu va pleca acasă. Andrei a declarat: 'Nu mi-a plăcut să concurez contra lui', iar Anna Lesko i-a transmis unul dintre cele mai frumoase și emoționante mesaje: 'George, îți mulțumesc pentru toate senzațiile pe care le-am trăit alături de tine'. 

 

'Neașteptată. Jovială. Etică. Plăcută. Morală. Emoțională' sunt câteva dintre cuvintele pe care Piștereanu le-a folosit pentru a descrie competiția, la final de drum. 7 concurenți continuă lupta spre marele titlu, cel de Fermierul anului 2020! Timpul trece, strategiile se schimbă, un lucru rămâne la fel: Ferma revine săptămâna viitoare! 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare