; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Doi barbati si jumatate res

Serialul “Doi bărbați și jumătate” începe la Universal Channel

17 March 2014

Doi barbati si jumatate resCunoscutul sitcom “Doi bărbați și jumătate”, recompensat cu numeroase premii de prestigiu, începe la Universal Channel luni, 17 martie, de la ora 17:00.

De luni până vineri, de la ora 17:00, veţi putea vedea câte două episoade ale serialului. Așadar, pe lângă miercurea comediei, când sunt difuzate serialele “Teoria Big Bang” (miercurea, de la ora 22:00) și “Mike și Molly” (în continuare, de la ora 22:30), Universal Channel va difuza “Doi bărbați și jumătate”, unul dintre cele mai de succes sitcom-uri cult ale ultimei decade.

Pe scurt…

Charlie Harper (Charlie Sheen) este un burlac înstărit, cu o casă pe plajă, un Jaguar în garaj şi succes la femei. Stilul lui relaxat de viaţă din Malibu este întrerupt de apariţia fratelui său înţepat, Alan (Jon Cryer), care este pe cale să divorţeze, şi a fiului lui de 10 ani, Jake (Angus T. Jones), care se mută la el. Pentru a complica şi mai mult situaţia, în schemă apar Evelyn (Holland Taylor) – mama egocentrică şi obsedată de control a celor doi fraţi, Judith (Marin Hinkle) – soţia lui Alan, care ar putea fi lesbiană şi Rose (Melanie Lynskey) – o simpatică vecină care a avut o aventură cu Charlie şi care e hotărâtă să rămână în viaţa lui cu orice preţ. În ciuda înstrăinării dintre ei, Charlie şi Alan au ceva în comun: amândoi ţin la Jake şi vor tot ce-i mai bun pentru puşti. Fraţii sunt de acord să-l crească împreună pe Jake şi cei doi bărbaţi şi jumătate au, astfel, parte împreună de aventuri care mai de care mai amuzante.

Cunoscutul sitcom a avut două nominalizări la Globurile de Aur și a câștigat de mai multe ori trofeul Primetime Emmy. “Doi bărbați și jumătate” a devenit celebru și datorită melodiei principale de pe coloana sonoră a producției – Men, men, men… – care, însă, nu este interpretată de actorii din distribuție.

Câte două episoade vor fi difuzate de luni până vineri, de la ora 17:00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare